noodles volos banner

Δήμητρα-Μακρινίτσα 5-0

Εύκολη επικράτηση σήμερα για τη Δήμητρα στο γήπεδο της Ευξεινούπολης επί της Μακρινίτσας, που είχε καλή παρουσία στο πρώτο μέρος αλλά δεχόμενη δύο γρήγορα γκολ στην επανάληψη, η πλάστιγγα της νίκης έγειρε οριστικά προς το μέρος των γηπεδούχων. Το σκορ άνοιξε στο 18' ο Νικηφοράκης με προβολή, ακολούθησαν δύο γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου σε διάστημα πέντε λεπτών, στο 46' από τον Μάκη Παυλίδη και το 51' από τον Κυριάκο Παυλίδη με κεφαλιά, το 4-0 έγινε από τον Χατζέλα στο 70' με πλασέ και το σκορ έκλεισε ο Κ. Παυλίδης με μακρινή εκτέλεση φάουλ στο 82'.
Για τη Δήμητρα, στο πρώτο ημίχρονο ευκαιρίες με κεφαλιά του Χατζέλα λίγο άουτ, σουτ του Θωμαΐδη, δύο φορές με προσπάθειες του Δημήτρη Γκιούρκη και σουτ του Τιμπλαλέξη που απέκρουσε ο Σταθόπουλος. Στην επανάληψη, ο Τιμπλαλέξης είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ προς το τέλος ο Γοδενόπουλος σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Για τη Μακρινίτσα, κεφαλιά του Ντελάκου στο 44' έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο, ενώ στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον ίσιο παίκτη και τον Μπίλο. Από πλευράς πηλιορείτικης ομάδας, εκφράστηκαν ευχαριστίες για τη φιλοξενία και συγχαρητήρια για την καλή διαιτησία του κ. Παλιούρα.

Συνθέσεις:
Δήμητρα: Γκιούρκης, Γοδενόπουλος, Παυλίδης Μ. (78' Ραμαντάνης), Αντωνιάδης, Νικηφοράκης (71' Γκαρνίδης), Σιαμέτης, Τιμπλαλέξης, Θωμαϊδης, Γκιούρκης (46' Ξηρομερήσιος), Χατζέλας, Κ. Παυλίδης
Μακρινίτσα: Σταθόπουλος, Αρβανίτης, Ξηροφώτος, Ντελάκος, Μεταξάς, Ψήφος, Ευγ. Σαραφίδης, Γ. Μαστακούλης (55' Πέτσης), Κοπάνας (70' Άρ. Σαραφίδης), Μπίλος, Καρασμάνογλου (30' Φράγκος).