noodles volos banner

Σαρακηνός-Ιωλκός 1-1

Σε κακό δαίμονα του Σαρακηνού έχει εξελιχθεί φέτος η Ιωλκός. Η ουραγός ομάδα του 1ου ομίλου πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα των “ροσονέρι”, αποτέλεσμα που είχε η μεταξύ τους συνάντηση και στον πρώτο γύρο.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, στο 47' όταν ο Συμεωνίδης σέντραρε και στην πορεία της μπάλας πετάχθηκε ο Κοντορίζος στέλνοντάς την στα δίχτυα. Η ισοφάριση στο 60ό λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Κόρμπας και εκτέλεσε εύστοχα ο Λευτέρης Δενελάβας.
Για τον Σαρακηνό, ο Σάκης Ψαρόμπας είπε ότι η ομάδα του έχασε σωρεία κλασικών ευκαιριών, με κύριους εκφραστές τους Βαΐτση, Δενελάβα, Κολιαμήτρα, ενώ στις καθυστερήσεις ο Χρυσιικός πλάσαρε άουτ σε άδειο τέρμα. Επίσης, είχε δοκάρι με τον Καραγγέλη.
Για την Ιωλκό, ο Νίκος Τσιαντάκης διαμαρτυρήθηκε για την υπόδειξη του πέναλτι και τα εννιά λεπτά καθυστερήσεων που κράτησε ο διαιτητής, ενώ ανέφερε ότι η ομάδα του είχε άλλη μία καλή φάση στο 65' με σουτ του Δημητρίου που δεν βρήκε στόχο.
Στο τέλος της αναμέτρησης, υπήρξε επεισόδιο μεταξύ παράγοντα του Σαρακηνού και ποδοσφαιριστή της Ιωλκού. “Κατακρίνουμε τη συμπεριφορά του και καταδικάζουμε τα επεισόδια” ανέφερε ο κ. Τσιαντάκης.

Συνθέσεις:
Σαρακηνός: Πλακαρός, Μπόρας, Στεργιόπουλος, Καραγγέλης (60' Χρυσικός), Ν. Δελελάβας, Καραπλιάγκος, Κολιαμήτρας, Ακτσιαλής, Λ. Δενελάβας, Κόρμπας, Βαΐτσης.
Ιωλκός: Πρέζας, Τόντας, Λούμπαρδος, Στρούγγης, Πέργαντος (43' Ντίκας), Δημητρίου, Καζδαρίδης, Συμεωνίδης (90' Πρωτούλης), Βέρμπης, Κοντορίζος, Τσάμης (39' λ.τρ. Τσιμπανάκος).