noodles volos banner

Άνθιμος Γαζής-Παγασητικός 0-1

Σημαντικό διπλό για τον Παγασητικό στην έδρα του Άνθιμου Γαζή με γκολ του στο 93ο λεπτό από τον Κάια που αποκτήθηκε αυτές τις ημέρες και αποτέλεσε τη “χρυσή” αλλαγή για τον Γιώργο Καραμίχαλο.

Για τον Άνθιμο Γαζή, ο Παλάσης είχε δύο ευκαιρίες, στο 25' με σουτ που απέκρουσε ο Πατρίκιος και στο 70' άουτ, ενώ λίγο αργότερα ο Τσεπάνης είχε σουτ άουτ. Για τον Παγασητικό, καλύτερες στιγμές στο πρώτο μέρος με τον Μπάμπη Δημόπουλο και προς το τέλος, στο 79' με τετ-α-τετ του Στ. Δημόπουλου που απέκρουσε ο Ματής και στο 88' όταν ο Π. Δημόπουλος από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Οι άνθρωποι του Άνθιμου Γαζή διαμαρτυρήθηκαν στη φάση του γκολ καθώς όπως μάς ανέφεραν, ο επόπτης είχε σηκώσει τη σημαία του για οφσάιντ και ο διαιτητής πήρε τη φάση πάνω του. Χαρακτηριστικά μάς επισήμαναν πως σε ερώτηση του αρχηγού προς τον ρέφερι γιατί αγνόησε την υπόδειξη του βοηθού, η απάντηση ήταν “γιατί είμαι μάγκας”.

Ο Παγασητικός που κράτησε το μηδέν για πρώτη φορά στη σεζόν, είχε στην ενδεκάδα πέντε μεταγραφές, εκ των οποίων οι Κατσαρός, Θεοδώρου μέχρι πριν λίγες ημέρες, ανήκαν στον Άνθιμο Γαζή.

Συνθέσεις:
Άνθιμος Γαζής: Ματής, Πατρώνης, Κωστάκης, Λάσκος, Κοτσιαλής, Καρασώτος (70' Σπυρόπουλος), Τσιτσιρίκης (60' Τσεπάνης), Κουρτέσης, Παλάσης, Τζορβατζής (65' Νικηφοράκης), Παλάσης.
Παγασητικός: Πατρίκιος, Περατζάκης, Π. Δημόπουλος, Κατσαρός, Καράνταγλης, Λάιος, Θεοδώρου (66' Κάιας), Μπερτζέμης, Δημητρόπουλος (46' Στ. Δημόπουλος), Μπ. Δημόπουλος, Τ. Σίμος (57' Σεμιλιέτοφ).