noodles volos banner

Μακρινίτσα-Αετός 2-3

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε ο Αετός στη μάχη της παραμονής. Κέρδισε 3-2 τη Μακρινίτσα στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις. Το 0-1 στο 15' με κεφαλιά-ψαράκι του Κατσίκα ύστερα από σέντρα του Μαρούγκα, το 1-1 στο 37' με φάουλ του Αδαμάκου και τα υπόλοιπα γκολ στην επανάληψη. Ο Αετός πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 55' με εκτέλεση φάουλ του Κοτρώνη στο δεξί "παραθυράκι", η ισοφάριση με λόμπα του Ντελάκου στο 70' και το τελικό 2-3 στο 82' με φοβερό τέρμα του Ντενίζ Ταμπάκου που έγινε κάτοχος της μπάλας στο κέντρο, πέρασε δύο αντιπάλους και σκόραρε με σουτ από τα 30 μέτρα. Για τον Αετό δοκάρι είχε ο Καρυπίδης στο 25', ενώ για τη Μακρινίτσα αποβλήθηκε ο Ξηροφώτος στο 75' με δεύτερη κίτρινη για απώθηση αντιπάλου.

Συνθέσεις:
Μακρινίτσα: Γ. Σαραφίδης, Αρβανίτης, Ξηροφώτος, Ντελάκος, Μεταξάς, Ψήφος, Κατσιάκης, Μαστακούλης, Ευγ. Σαραφίδης, Αδαμάκος, Παπακώστας (55’ Κοπάνας).
Αετός: Νακελάρι, Δ. Βλαχάβας, Γ. Βλαχάβας, Καρυπίδης, Κοτρώνης, Μαρούφ (85' Στεργίου), Τσιουρής (83' Κολοκοτρώνης), Ταμπάκου, Κατσίκας, Ραφαήλ (70' Καψάλης), Μαρούγκας.

Last modified onSaturday, 10 January 2015 19:46