noodles volos banner

Παγασητικός, η ομάδα των over!

Ο Παγασητικός είναι μια ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα ομάδα στη φετινή Β' Τοπική Κατηγορία. Αφενός γιατί συμμετέχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα (μετά την επανασύσταση του συλλόγου των Αλυκών) έχοντας συγκροτήσει ρόστερ με έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές, αφετέρου γιατί η διοίκηση μετά την αποχώρηση του Στέργιου Σιαμέτη, ανέθεσε την τεχνική ηγεσία στον Γιώργο Καραμίχαλο, αλλά και για έναν επιπλέον λόγο, αγωνιστικό αυτή τη φορά... Σχεδόν όλα τα παιχνίδια του έχουν πολλά γκολ! Είναι η ομάδα με την καλύτερη επίθεση στη Β' ΕΠΣΘ αλλά και την 3η χειρότερη άμυνα. Μόνο σε ένα από τα δέκα ματς έχουν σημεωθεί (κι από τους δύο αντιπάλους) δύο γκολ. Σε όλα τα άλλα από τρία και πάνω!
Οκτώ γκολ σημειώθηκαν στην πρόσφατη νίκη του επί των Αργοναυτών (5-3), επτά γκολ στη νίκη του επί της Σκοπέλου (4-3), έξι γκολ στο 5-1 κόντρα στον Ελευθεριακό, πέντε γκολ στις ήττες με 3-2 από Απόλλωνα Καναλίων και Τοξότη, τέσσερα γκολ στο 2-2 με τον Άνθιμο Γαζή, τη νίκη 1-3 επί του Κενταύρου και την ήττα 3-1 από τη Δάφνη, τρία γκολ στην ήττα 1-2 από τον Πηλέα και μόλις δύο τέρματα στην ισοπαλία στο Σέσκλο.
Παρά την αμυντική ...παραφωνία, ο Παγασητικός είναι στο -2 από την 4η προνομιούχο θέση κι αναμένεται μέχρι τέλους να διεκδικήσει ένα από τα εισιτήρια της ανόδου. Το αν θα το καταφέρει, θα το γνωρίζουμε στο τέλος της σεζόν. Το σίγουρο όμως είναι πως όχι άδικα χαρακτηρίζεται ως ο σύλλογος των over και του εγγυημένου θεάματος... αφού όσοι παρακολουθούν τα παιχνίδια του, εντός ή εκτός έδρας, βλέπουν πολλάκις την μπάλα να καταλήγει στο πλεκτό...