noodles volos banner

Πανιώνιος-Ιωλκός 1-0

Σκόρερ σήμερα για τον Πανιώνιο ο Νίκος Νικούδης Σκόρερ σήμερα για τον Πανιώνιο ο Νίκος Νικούδης

 

Χρειάστηκαν να περάσουν 2,5 μήνες για να γευτεί τη χαρά της νίκης ο Πανιώνιος, όμως η ομάδα της Νέας Ιωνίας πανηγύρισε σήμερα σημαντικό τρίποντο με 1-0 επί της Ιωλκού. Ήταν η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα μετά από αυτή της πρεμιέρας και έτσι, οι “κυανέρυθροι” απομακρύνθηκαν από τη 12η θέση όπου βρίσκεται η Ιωλκός χωρίς νίκη στην κατηγορία.

Το γκολ σημειώθηκε στο 70ό λεπτό όταν από πάσα του Γ. Στ. Μπασδάνη, ο Νικούδης έγινε κάτοχος της μπάλας, απέφυγε τον αντίπαλό του με ντρίμπλα, συνέκλινε προς το τέρμα και διαγώνιο σουτ, πέτυχε το “χρυσό” γκολ για τους γηπεδούχους. Στο 93ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κώστας Μπασδάνης. Άλλες φάσεις για γκολ για τον Πανιώνιο σε τετ-α-τετ που κατέληξαν λίγο άουτ με τον Λυρίτση στο 48' και το Ανγκόλι στο 62', ενώ ο Πέτσης έχασε ευκαιρία στο 86'.
Για την Ιωλκό, ο Γιώργης στο 30ό λεπτό είχε κεφαλιά άουτ, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” προσπάθησαν να επιτεθούν οργανωμένα, δεν έφθασαν όμως σε πολλές τελικές προσπάθειες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη σημερινή βασική ενδεκάδα του Πανιωνίου υπήρχαν τρεις παίκτες με το επώνυμο Μπασδάνης, οι συνήθεις Γιώργος του Σταύρου και ο Κώστας που είναι πρώτα ξαδέρφια και ο επίσης συγγενής τους, ξάδερφος Γιώργος του Αθανασίου που έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα!

Συνθέσεις:
Πανιώνιος: Καγιάννης, Γ. Αθ. Μπασδάνης. Γ. Στ. Μπασδάνης, Παπαδόπουλος, Σκουφογιάννης, Νικούδης, Καραγιώργος (71' Πέτσης), Κ. Μπασδάνης, Λυρίτσης (85' Γ. Φώτου), Μοσχούδης, Βαΐτσης (65' Ανγκόλι).
Ιωλκός: Πρωτούλης, Μαυρομμάτης, Δημητρίου, Λούμπαρδος, Κόκκαλης, Γιώργης (75' Ντίκας), Καζδαρίδης, Συμεωνίδης (46' Μαγγιώρος), Ισά, Ρουμπάτης, Γιαλούρας.

 

 

Last modified onSunday, 14 December 2014 13:34