noodles volos banner

Αναβαθμισμένη η ακαδημία του Κενταύρου Ν.Π.

Φιλικό αγώνα έδωσαν την Κυριακή η ακαδημία της ΑΕ 2002 με προπονητές τους Ανδρέου-Αραβανόπουλο και του Κενταύρου Νοτίου Πηλίου με προπονητές τους Γώγο-Βαΐτση. Το τελικό σκορ ήταν 4-6 και ιδιαίτερη μνεία θα κάνουμε για την ακαδημία του Κενταύρου που αποτελεί μία ιδιαίτερη ομάδα του νομού λόγω της δύσκολης γεωγραφικής της θέσης.
Τα τμήματα υποδομής του Κενταύρου αριθμούν φέτος περίπου 90 παιδιά, από την Αργαλαστή, τη Μηλίνα και τα περίχωρα στο ορεινό όγκο του Νοτίου Πηλίου. πολλά από τα οποία προέρχονται από τη Μηλίνα και την ακαδημία "Ολιζών" του Στέφανου Γώγου. Οι δύο ακαδημίες, Οριζών και Κένταυρος, ένωσαν τις δυνάμεις του το καλοκαίρι με στόχο να δημιουργήσουν την επόμενη φουρνιά ποδοσφαιριστών που θα κρατήσουν την ομάδα ζωντανή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ. Αρκετά παιδιά έχουν δείξει ότι διαθέτουν πλούσιο ταλέντο και μπορούν να κάνουν πορεία στο χώρο του ποδοσφαίρου, κύριο όμως μέλημα εκτός από την παραγωγή ποδοσφαιριστών, είναι η ενασχόληση των μικρών με το χώρο του αθλητισμού με ότι αυτό συνεπάγεται σε κοινωνικό επίπεδο.
Στον κυριακάτικο αγώνα, η ομάδα του Κενταύρου, αποτελούμενη από παίκτες ηλικίας 10-13 ετών, παρατάχθηκε με την ακόλουθη σύνθεση: Αντωνίου, Αλ. Γώγος, Λαμπαδάρας, Χατζηντρίζος, Κολοβός, Σεφέρι, Κόμνος, Γιώργος Ζούζουλας, Γρηγόρης Ζούζουλας, Νίκος Ζούζουλας. Γ. Φώτης, Γιαννέλης, Ρονάλντο, Πανάρετος, Χτενάς, Ντούσκου, Τζήκας, Έρβις.
Δύο γκολ σημείωσε ο Σεφέρει, από ένα οι Γ. Ζούζουλας, Έρβις, Ρονάλντο και Λαμπαδάρας. Το σημαντικότερο είναι ότι όλοι διασκέδασαν τον αγώνα και πιστοποίησαν για ακόμη μία φορά το βελτιωμένο αγωνιστικό τους επίπεδο. Παρά τις δυσκολίες, στο Νότιο Πήλιο γίνεται πολύ καλή δουλειά σε επίπεδο ακαδημιών, με το ποδόσφαιρο να αποτελεί διέξοδο για τα παιδιά στο χώρο του αθλητισμού.

Last modified onSaturday, 20 December 2014 17:08