noodles volos banner

Άνθιμος Γαζής-Δάφνη 0-2

 

Επέστρεψε στις επιτυχίες η Δάφνη ύστερα από δύο ισόπαλα αποτελέσματα κι ανέκοψε την ανοδική πορεία του Άνθιμου Γαζή. Η ομάδα του Σταύρου Σταμπουλή είχε σήμερα μεγάλο πρωταγωνιστή τον Προκόπη Ευαγγελό που πέτυχε και τα δύο τέρμα των “πρασίνων”, στο 8ο λεπτό με ατομική ενέργεια και σουτ στην κλειστή γωνία και στο 31ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ. Ο Δεμίρης πάσαρε στον Ευαγγελό, αυτός σήκωσε στο ύψος της μεγάλης περιοχής την μπάλα με το δεξί πόδι και έπιασε βολέ, πριν σκάσει δηλαδή στο έδαφος, στέλνοντάς την στα δίχτυα.

Για τον Άνθιμο Γαζή, ο Κατσαρός είχε χαμένο τετ-α-τετ στο ξεκίνημα του αγώνα, ενώ ο ίδιος παίκτης και ο Κουτσουνίδης έχασαν ευκαιρίες για να μειώσουν στο τελευταίο τέταρτο, ενώ η Δάφνη απείλησε σε πολλές περιπτώσεις στην επανάληψη βγάζοντας αντεπιθέσεις-φωτιά που δεν μπόρεσαν όμως οι παίκτες της να τελειώσουν με γκολ, παρά το γεγονός ότι κάτω από την εστία του Άνθιμου Γαζή κάθονταν αμυντικός, ο Τσεπάνης που αντικατέστησε, ελλείψει δεύτερου γκολκίπερ, τον τραυματία Σαλαμουσά στο 50'.

Συνθέσεις:
Άνθιμος Γαζής: Σαλαμουσάς (50' λ.τρ. Τσεπάνης), Καρούτσος, Ματής, Κουτσουνίδης, Λάσκος, Καρασώτος (85' λ.τρ. Μούτος), Τσιτσιρίκης, Κουρτέσης, Θεοδώρου (60' λ.τρ. Σαμουρδάνης), Παλάσης, Κατσαρός.
Δάφνη: Χατζηβασιλείου, Χιώτης, Φιλοσόγλου, Αβλουγιάρης, Τσάτσος, Γιούργας, Κούτσικος (66' Γεωργίου), Παπαδόπουλος, Δεμίρης, Ευαγγελός (88' Αν. Βλιώρας), Παπαστεργίου (76' Άγγ. Βλιώρας).

 

Last modified onSunday, 23 November 2014 14:35