noodles volos banner

Τοξότης-Παγασητικός 3-2

Σκόρερ με τακουνάκι στο σημερινό ματς ο Χρονόπουλος Σκόρερ με τακουνάκι στο σημερινό ματς ο Χρονόπουλος

Ωραίο παιχνίδι στο βοηθητικό του ΕΑΚ ανάμεσα στον Τοξότη και τον Παγασητικό που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Θανάση Χρυσοχού που είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά τη σημερινή της τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα. Το 0-1 ο Περατζάκης στο 19' και η ανατροπή στο σκορ σε μικρό διάστημα. Ο Τσιατσιάνης με πλασέ ύστερα από δικό του κλέψιμο έξω από τη μεγάλη περιοχή ισοφάρισε στο 23' και ο Χρονόπουλος στο 26' έκανε το 2-1 με πολύ ωραίο τέρμα καθώς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τακουνάκι μετά από παράλληλη σέντρα συμπαίκτη του.
Ο Δημητρόπουλος στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους αστόχησε σε τετ-ατετ, αλλά λίγο αργότερα, στο 65' σκόραρε για το 2-2, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 75' όταν Μάρκο και Λένα συνδυάστηκαν ωραία και ο Λένα πέτυχε το γκολ.

Συνθέσεις:
Τοξότης:  Πασπαλάρης, Λένα, Παπούλιας, Παπακυρίτσης, Αλ. Βέτσικας, Χρονόπουλος, Γ. Βέτσικας (80' Τσένα), Ντε λα Κρουζ, Μάρκο (88' Ζαχαριάς), Μαρέδης (87' Σιδηρόπουλος), Τσιατσιάνης.
Παγασητικός: Κλεάνθης, Σεμιλιέτοφ, Π. Δημόπουλος (85' Αργ. Δημόπουλος), Αρχοντάκης (55' Μπ. Δημόπουλος), Τσιμούρτος (46' Δημητρόπουλος) , Καράνταγλης, Περατζάκης, Σίμος, Μάργαρης, Μπερτζέμης, Τσαντήλας.