noodles volos banner

Παγασητικός-Σκόπελος 4-3

 

Καταπληκτικό ματς σήμερα το πρωί στο Olimpico sports club, με τον Παγασητικό να αναγκάζει τη Σκόπελο στην πρώτη της φετινή ήττα. Τελικό σκορ 4-3 σε αγώνα με ωραίο θέαμα από τους δύο αντιπάλους κι ενδιαφέρουσα εξέλιξη αφού οι γηπεδούχοι πέτυχαν τα δύο πρώτα και τα δύο τελευταία γκολ στο παιχνίδι!

Το 1-0 με πλασέ ο Μάργαρης στο 7' σε φάση τετ-α-τετ και το 2-0 ο Μπερτζέμης τρία λεπτά αργότερα. Οι νησιώτες έκαναν την αντεπίθεσή τους στη συνέχεια. Μείωσαν με τον Χισάι στο 25' και ισοφάρισαν με τον Συνοδινό στο 35', ενώ ο Καραγιώργος τούς έβαλε μπροστά στο σκορ στο 57ο λεπτό. Ο Μπάμπης Δημόπουλος στο 68' με απευθείας εκτέλεση φάουλ, σπεσιαλίστας στο είδος, έκανε το 3-3 και ο ίδιος με πέναλτι στο 82' (που κέρδισε ο Μάργαρης) διαμόρφωσε το τελικό 4-3.

Για τον Παγασητικό που σήμερα πήρε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, ο Μπ. Δημόπουλος είχε δοκάρι στο 40' ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε ο Σατραζέμης με δεύτερη κίτρινη. Κόκκινη κάρτα και για τη Σκόπελο δέχθηκε ο Χρυσάνθης στο 89', ενώ ακυρώθηκε γκολ για το 3-4 που πέτυχε με φάουλ ο Στιβαχτής για επιθετικό φάουλ σε αμυντικό.

Ο Γιάννης Γλύκος εξέφρασε παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή που ανέχθηκε το αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων όπως χαρακτηριστικά είπε, επισήμανε ότι το πέναλτι ξεκίνησε από φάση οφσάιντ, καθώς επίσης ανέφερε πως το ματς ξεκίνησε με 25 λεπτά καθυστέρηση λόγω άλλου αγώνα νωρίτερα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα του να κάνει μικρό σε διάρκεια ζέσταμα.

Τέλος, πριν την έναρξη του αγώνα, η Σκόπελος παρέλαβε το Κύπελλο Ήθους από την ΕΠΣΘ καθώς και μετάλλια, αφού την σεζόν 2013-2014 οι ποδοσφαιριστές της δεν δέχθηκαν καμία κόκκινη κάρτα στους αγώνες της Β' ΕΠΣΘ και τι ειρωνεία (!), δέχθηκαν στη σημερινή αναμέτρηση!

Συνθέσεις:
Παγασητικός: Κλεάνθης, Σεμιλιέτοφ, Π. Δημόπουλος (60' Αργ. Δημόπουλος), Τσιμούρτος, Σατραζέμης, Καράνταγλης, Μπερτζέμης, Σίμος, Μάργαρης, Μπ. Δημόπουλος (82' λ.τρ. Δημητρόπουλος), Δεμερτζής (35' Τσαντίλας).
Σκόπελος: Καρβέλης, Μπακόπουλος, Στιβαχτής, Καραγιώργος (82' Σκιαθίτης), Καραθανάσης (60' Παναγιώτου), Στ. Χρυσοφός (82' Αλιράι), Π. Χρυσοφός, Προκοπίου, Χισάι, Συνοδινός, Χρυσάνθης.

 

 

Last modified onSunday, 09 November 2014 17:35