noodles volos banner

Απόλλων Καναλίων-Παγασητικός 3-2

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Απόλλωνα και πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τον Παγασητικό. Η ομάδα των Καναλίων πανηγύρισε το τρίποντο με γκολ στο 92ό λεπτό.

Ο Καραβάς με διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής στο 22' άνοιξε το σκορ και ο Ψαθάς με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 2-0 με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού. Ο Παγασητικός κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς. Πρώτα μείωσε στο 70' με απευθείας φάουλ του Μπάμπη Δημόπουλου και έπειτα έκανε το 2-2 με κεφαλιά του Σατραζέμη στο 75'. Η τελευταία λέξη όμως στον αγώνα ανήκε στους γηπεδούχους και τον Βασιλείου που σκόραρε στο 92'.
Για τον Απόλλωνα, ο Κώστας Ρέππος ανέφερε πως οι παίκτες του έχασαν πολλές ευκαιρίες, ενώ ο Καραβάς στο 65' είχε σουτ στο δοκάρι. Επίσης είπε πως στη φάση του 2-2 μάτωσε ο αμυντικός Γ. Καλαμίδας, θεωρώντας ότι θα έπρεπε να υποδειχθεί επιθετικό φάουλ.
Για τον Παγασητικό, ο Στέργιος Σιαμέτης σχολίασε πως στο 17' ο Τσώλης σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε κακώς από τον ρέφερι, υποδεικνύοντας ότι η μπάλα είχε περάσει άουτ σε γύρισμα του Π. Δημόπουλου, ενώ στο 2-1 ο Αργύρης Δημόπουλος ήταν άστοχος σε τετ-α-τετ.
Ντεμπούτο για τον 15χρονο Γιώργο Καλαμίδα για τον Απόλλωνα, πρώτη φετινή εμφάνιση για τον πολύπειρο Βαγγέλη Σατραζέμη για λογαριασμό του Παγασητικού.

Συνθέσεις:
Απόλλων Καναλίων: Καρπούζας, Γκάνιος (85' Παπαναγιώτου), Βαρσαμάς, Κουζιώκας, Παναγιωτάκης, Κερμελής, Γ. Καλαμίδας (75' Τσάντος), Βασιλείου, Καραβάς, Παπαπορφυρίου (90'+3' Χρύσος), Ψαθάς.
Παγασητικός: Μπέικος, Κωνσταντινίδης, Π. Δημόπουλος, Αρχοντάκης, Καράνταγλης, Σίμος (65' Σατραζέμης), Μπερτζέμης, Τσώλης (55' Αργ. Δημόπουλος), Στ. Δημόπουλος, Μπ. Δημόπουλος, Μάργαρης (82' Τσαντήλας).