noodles volos banner

Ακρόπολη-Παγασητικός 1-1

Ο Κλεάνθης πέφτει σωστά και μπλοκάρει την μπάλα στο πέναλτι του Κολημήτρα στο 60ό λεπτό Ο Κλεάνθης πέφτει σωστά και μπλοκάρει την μπάλα στο πέναλτι του Κολημήτρα στο 60ό λεπτό

Ωραίο ανοικτό ματς με πολλές φάσεις, δύο γκολ και χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους έγινε στο γήπεδο του Σέσκλου όπου Ακρόπολη και Παγασητικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

 

Ο Παγασητικός προηγήθηκε στο 9ο λεπτό όταν από σέντρα του Μπάμπη Δημόπουλου, πετάχθηκε στην πορεία της μπάλας ο Σταύρος Δημόπουλος και με προβολή έγραψε το 0-1, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τη μικρή εξέδρα του γηπέδου για να πανηγυρίσει με το γιο του σε μια ωραία στιγμή της αναμέτρησης. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 35' με ωραίο γυριστό σουτ του Παπά που κόντραρε και στον Περαντζάκη. Στο 60ό λεπτό, ο διαιτητής Γόργορης έδωσε πέναλτι υπέρ της Ακρόπολης που μάλλον ήταν αυστηρό αφού από το κεφάλι του Καράνταγλη, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Τσιμούρτου που βρίσκονταν στο ένα μέτρο και αιφνιδιάστηκε από την τόσο κοντινή απόσταση. Από την άσπρη βούλα, ο Κ. Κολημήτρας νικήθηκε από τον γκολκίπερ Κλεάνθη που μπλόκαρε την μπάλα.

Όσον αφορά στις ευκαιρίες, αυτές οι περισσότερες ήταν για την Ακρόπολη, που είχε στο σημερινό ματς ως “μοιραίο” παίκτη τον πολύπειρο Λάμπρο Παλάντζα ο οποίος έχασε τρία ανεπανάληπτα τετ-α-τετ. Στο 11ο λεπτό, σούταρε ψηλά άουτ, στο 34ο νικήθηκε από τον Κλεάνθη, ενώ στο 86ο, το πλασέ του ήταν κακό και μπλόκαρε ο Κλεάνθης. Ο τερματοφύλακας του Παγασητικού έπιασε κι άλλα, καθώς στο 37' και 38' απέκρουσε σουτ των Παπά και Τσούτσα, ενώ στο 43' ο Πασιάς από καλή θέση πλάσαρε άουτ. Ο Λ. Παλάντζας είχε κεφαλιά από τη μικρή περιοχή που έφυγε άουτ στο 50ό λεπτό.
Τις δικές του φάσεις για γκολ είχε και ο Παγασητικός. Καλό σουτ του Μπ. Δημόπουλου πέρασε άουτ στο 30', όπως και καλοεκτελεσμένο φάουλ από τον ίδιο παίκτη λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο. Σουτ του Τσιμούρτου στο ξεκίνημα της επανάληψης μπλόκαρε ο Σαρρής, ενώ ο τελευταίος απέκρουσε προσπάθεια του Μπ. Δημόπουλου, κύριου εκφραστή των επιθετικών ενεργειών από πλευράς φιλοξενούμενων, στο 55'. Προς το τέλος, η ομάδα των Αλυκών πίεσε περισσότερο. Στο 61ο λεπτό χάθηκε μεγάλη διπλή ευκαιρία. Φάουλ του Μπάμπη Δημόπουλου από πλάγια θέση χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα έσκασε στο έδαφος κι εξ επαφής ο Σίμος είχε κεφαλιά άουτ, ενώ στο 74' κεφαλιά του Στ. Δημόπουλου είχε κατεύθυνση προς το τέρμα αλλά απομάκρυνε λίγο πριν τη γραμμή ο Αξιώτης.

Η Ακρόπολη στηριζόμενη σε νεαρούς ως επί το πλείστον ποδοσφαιριστές, είχε καλή παρουσία με την μπάλα κάτω και προσπαθώντας να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο, έδειξε ότι θα πρωταγωνιστήσει τη φετινή σεζόν, ενώ ο Παγασητικός στηρίζεται στις έμπειρες μονάδες που διαθέτει και για νεοσύστατη ομάδα, τα καταφέρνει περίφημα στα πρώτα του βήματα.

Συνθέσεις:
Ακρόπολη: Σαρρής, Αξιώτης, Βασ. Κουνής (55' Κ. Παλάντζας), Βαγγ. Κουνής, Κ. Κολημήτρας, Φώτου (75' Μπέκος), Στύλας, Πασιάς, Παπάς, Τσούτσας, Λ. Παλάντζας.
Παγασητικός: Κλεάνθης, Σεμιλιέτοφ, Π. Δημόπουλος (67' Τσαντήλας), Τσώλης (46' Κωνσταντινίδης), Καράνταγλης, Σίμος, Μπερτζέμης, Περαντζάκης, Στ. Δημόπουλος (87' Αργ. Δημόπουλος), Μπ. Δημόπουλος, Τσιμούρτος.

 

 

Last modified onSaturday, 11 October 2014 21:20