noodles volos banner

Τοξότης-Αργοναύτες 1-0

"Χρυσός" σκόρερ σήμερα για τον Τοξότη ο Αλέξης Χρονόπουλος (πηγή http://toxotisvolou.ucoz.com) "Χρυσός" σκόρερ σήμερα για τον Τοξότη ο Αλέξης Χρονόπουλος (πηγή http://toxotisvolou.ucoz.com)

Η ιστορία επαναλήφθηκε. Ο Τοξότης κέρδισε τους Αργοναύτες πριν λίγο καιρό για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ με γκολ στο φινάλε (της παράτασης τότε) και σήμερα συνέβη το ίδιο! Η ομάδα του Βόλου κέρδισε 1-0 με γκολ του Αλέξη Χρονόπουλου στο 90ό λεπτό και πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν στο πρωτάθλημα.

Για τη νικήτρια ομάδα δοκάρι είχε ο Γιώργος Βέτσικας στο πρώτο μέρος, ενώ η καλύτερη στιγμή ήταν κεφαλιά του Τσιβγιούρα σε άδεια εστία στο 80' που έφυγε άουτ. Για τους Αργοναύτες, μεγάλες ευκαιρίες με σουτ του Κουφάκη στο πρώτο μέρος που δεν ήταν εύστοχο και τον Ψαθά στις καθυστερήσεις. Παράπονα για τη διαιτησία του Αθηναίου κι από τις δύο ομάδες. Από πλευράς Τοξότη για την αποβολή του προπονητή Θανάση Χρυσοχού στο 80ό λεπτό και τα δέκα λεπτά καθυστερήσεων όπως μάς αναφέρθηκε, ενώ από πλευράς συλλόγου της Αμαλιάπολης, για κόκκινη κάρτα που δεν δόθηκε σε μαρκάρισμα, τάκλιν, με τα δύο πόδια στον Δημητρίου.

Συνθέσεις:
Τοξότης: Φώτου, Τσιβγιούρας (89' Αλ. Βέτσικας), Λένα, Παπακυρίτσης, Ζαχαριάς, Χρονόπουλος, Γ. Βέτσικας (98' Χρ. Πασπαλάρης), Ντε λα Κρουζ (85' Στύλας), Μάρκο, Πελεκούδας, Τσιατσιάνης.
Αργοναύτες: Καλοδήμος, Καράγγελος, Δημητρίου, Ψαθάς, Ρήγας, Κουφάκης, Καλαμάς, Χρ. Ζάρρας (65' Μπαλίου), Γαρυφάλλου (80' Πατσίλης), Δαϊλιάνης, Ευαγγ. Κ. Ζάρρας (90' Βρυνιώτης).