noodles volos banner

Το νέο δ.σ. του Άνθιμου Γαζή

Νωρίτερα στο magnesiasports σας ενημερώσαμε για τη συμμετοχή του Άνθιμου Γαζή στη νέα Β' ΕΠΣΘ με προπονητή τον Παναγιώτη Κουρούπη και η επιβεβαίωση ήρθε από την ομάδα των Μηλεών που προχώρησε σε μια σειρά από ανακοινώσεις, όπως τη σύνθεση του καινούργιου διοικητικού συμβουλίου, του προπονητή, παικτών που αποχώρησαν. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άνθιμου Γαζή: "Την Παρασκευή 25/7/2014 πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση και οι εκλογές του συλλόγου. Την Δευτέρα 28/7/14 το νέο Δ.Σ αφού συνεδρίασε, συγκροτήθηκε σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση: Πρόεδρος: Μητράκος Νικόλαος, Α’ Αντιπρόεδρος: Σουίπας Δημήτρης, Β’ Αντιπρόεδρος: Καλλιός Αθανάσιος, Γεν. Γραμματέας: Λαμπρογιώργος Δημήτριος, Ταμίας: Σκαρίμβας Παναγιώτης, Σύμβουλος Α’: Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος, Σύμβουλος Β’: Μαλικιώσης Σωτήρης, Μέλη: Παπαχρήστος Βασίλειος, Παπαδημητρίου Δημήτριος, Αλεξίου Νικόλαος, Καπανιάρης Ιωάννης.

Οι κάτωθι ποδοσφαιριστές: Αρχοντάκης Γεώργιος, Σουφλάρης Σπυρίδων, Ξηροφώτος Ιωάννης, Χαλαστάρας Απόστολος, Δημόπουλος Χαράλαμπος αποτελούν παρελθόν από τον σύλλογο με το νέο Δ.Σ να τους εύχεται καλή συνέχεια και σταδιοδρομία. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές αποτελούν σώμα του συλλόγου και οποιοσδήποτε σύλλογος ενδιαφέρεται για αθλητή του συλλόγου καλείται να επικοινωνήσει με την επιτροπή μεταγραφών που αποτελείται από τους Σουίπα Δημήτρη (6945078540), Παπαδημητρίου Δημήτρη (6973807588) και Καλλιό Αθανάσιο.

Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό Παναγιώτη Κουρούπη τον οποίον το νέο Δ.Σ καλωσορίζει στην οικογένεια του συλλόγου. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον σύλλογο μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Γεν. Γραμματέα (6945245415) και υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Λαμπρογιώργο Δημήτριο.

Ο σύλλογος μας έχει δηλώσει κανονικά συμμετοχή, καταθέτοντας το αντίστοιχο παράβολο συμμετοχής στην ΕΠΣΘ (την Τρίτη 29/7 με αρ.απόδειξης 261) και θα συμμετέχει κανονικά και φέτος για 42η χρονιά μετά το μακρινό 1972 όταν και η ιδρύθηκε η πρώτη ομάδα του Πηλίου. Εντός των ημερών θα ανακοινωθούν με νέο Δελτίο τύπου και οι πρώτες ανανεώσεις, μεταγραφές καθώς και οι χορηγοί-υποστηρικτές του συλλόγου"