noodles volos banner

Άνθ. Γαζής: Ανοικτή γ.σ. την Πέμπτη και εκλογές την Παρασκευή

Το Δ.Σ της ομάδας του Α.Ο Ανθιμου Γαζή αποφάσισε: 
Α) Η τακτική εκλογοαπολογιστική Γ.Σ της ομάδας θα γίνει την Παρασκευή 25 Ιουλίου στις 18.00 μ.μ, στο κεντρικό κοινοτικό κατάστημα Αίγλη, στην πλατεία των Μηλεών. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ θα γίνει την ίδια μέρα στις 19.00 μ.μ. Μετά το πέρας της Γ.Σ θα ακολουθήσει η εκλογή του νέου Δ.Σ και της εξελεγκτικής Επιτροπής που θα διαρκέσει μέχρι τις 21.00 μ.μ. 
Β) Την νέα ανοιχτή έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Πέμπτη 24 Ιουλίου στα γραφεία του συλλόγου (Π. Μελά 3). Καλούνται όλα τα μέλη, όλο το Δ.Σ, όλοι οι φίλοι, όλοι οι παλιοί ποδοσφαιριστές, όλοι οι επιχειρηματίες από τις Μηλιές για συζήτηση και προτάσεις για την συνέχιση λειτουργίας και επιβίωσης του πρώτου ιδρυθέντος αθλητικού συλλόγου του Πηλίου. 
ΘΕΜΑΤΑ: -Συζήτηση συνεργασίας με ομάδα επιχειρηματιών που δείχνουν ενδιαφέρον για την ανάληψη της τύχης του συλλόγου για τα επόμενα τρία χρόνια, την ενεργή συμμετοχή τους στο νέο Δ.Σ με σκοπό την αναβάθμιση του τρόπου λειτουργίας, της οργάνωσης όλου του συλλόγου και σε όλα τα επίπεδα, καθώς και στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος με αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές ώστε η ομάδα να αλλάξει και αγωνιστικό επίπεδο. 
- Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής. 
- Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ. 
- Εκλογές. 

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ έχουν όλα τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη καθώς και όσα μέλη που προταθούν από το Δ.Σ και εγγραφούν έως και μια ημέρα πριν την Γ.Σ. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Γεν.Γραμματέα κ. Λαμπρογιώργο Δημήτριο (6945245415) ή με τον ειδικό γραμματέα κ. Αλεξίου Νικόλαο (6978925614).