noodles volos banner

Η ΓΣ του Ανθιμου Γαζή

Ανακοίνωση για κάλεσμα των μελών του σε ανοικτή Γενική Συνέλευση εξέδωσε ο Άνθιμος Γαζής. Η ΓΣ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Ιουλίου στα γραφεία του συλλόγου.

Συγκεκριμένα:

«Το Δ.Σ της ομάδας του Α.Ο Ανθιμου Γαζή αποφάσισε:

Α) Την ανοιχτή έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Δευτέρα 14 Ιουλίου στα γραφεία του συλλόγου (Π.Μελά 3). Καλούνται όλα τα μέλη, όλο το Δ.Σ, όλοι οι φίλοι, όλοι οι παλιοί ποδοσφαιριστές, όλοι οι επιχειρηματίες από τις Μηλιές για συζήτηση και προτάσεις για την συνέχιση λειτουργίας και επιβίωσης του πρώτου ιδρυθέντος αθλητικού συλλόγου του Πηλίου.

Β) Η τακτική εκλογοαπολογιστική Γ.Σ της ομάδας θα γίνει την Τετάρτη 16 Ιουλίου στις 18.00 μ.μ, στο κεντρικό κοινοτικό κατάστημα ‘Αίγλη’, στην πλατεία των Μηλεών. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ θα γίνει την ίδια μέρα στις 19.00 μ.μ. Μετά το πέρας της Γ.Σ θα ακολουθήσει η εκλογή του νέου Δ.Σ και της εξελεγκτικής Επιτροπής που θα διαρκέσει μέχρι τις 21.00 μ.μ. Οι υποψηφιότητες θα κατατεθούν στην Εφορευτική Επιτροπή μετά την εκλογή της.

- ΘΕΜΑΤΑ: Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής. Τοποθετήσεις Μελών. Ψηφοφορία επι του απολογισμού. Εκλογές.

* Δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ έχουν όλα τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Γεν.Γραμματέα κ. Λαμπρογιώργο Δημήτριο (6945245415) ή με τον Πρόεδρο κ. Μητράκο Νικόλαο (6977581387)».