noodles volos banner

Η παρουσίαση των στόχων της Δήμητρας

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η παρουσίαση της Δήμητρας Ευξεινούπολης ενόψει της νέας σεζόν σε εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο δάσος Κουρί και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον αρκετών φιλάθλων του συλλόγου. Ο πρόεδρος Αντώνης Μηλιώνης αναφέρθηκε σε όσα έγιναν την προηγούμενη διετία από τη διοίκηση της οποίας είναι επικεφαλής και όσα στοχεύει να πετύχει η Δήμητρα. Ανέφερε χαρακτηριστικά: "Βάλαμε τις βάσεις εδώ και δύο χρόνια σε πολλά διοικητικά, οργανωτικά και αγωνιστικά ζητήματα και οι προσδοκίες μας δεν έχουν ταβάνι. Θέλουμε η ομάδα μας να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να αναδείξει νέους παίκτες και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο τη νέα σεζόν και στην προσπάθειά μας, θα συνεισφέρει ένας καταξιωμένος προπονητής όπως ο κ. Βουρούκος".
Ο έμπειρος κόουτς επισήμανε ότι οι στόχοι είναι μεγάλοι αλλά δεν θα επιτευχθούν με τα λόγια παρά μόνο με σκληρή και διαρκή δουλειά, ενώ εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, ο αρχηγός Πέτρος Θωμαΐδης είπε πως είναι μεγάλη χαρά και κάτι ξεχωριστό για κάθε παίκτη να φοράει τη φανέλα της Δήμητρας που έχει στους αγώνες τους εκατοντάδες φιλάθλους, εντός κι εκτός έδρας. Το λόγο πήρε επίσης ο Ηλίας Μπουρλής, αθλητής της νεοσύστατης ομάδας μπάσκετ λέγοντας ότι η Δήμητρα θα δώσει την ευκαιρία σε νέα παιδιά του Αλμυρού να αθληθούν, ενώ μίλησε και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμυρού κ. Εσερίδης που τόνισε ό,τι θα βοηθήσει τόσο το συγκεκριμένο σύλλογο όσο κι όλα τα σωματεία του Δήμου. Την εκδήλωση συντόνισε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Δήμητρας, Ελένη Καραγιάννη.
Μπορεί να μην το λένε δυνατά στην Ευξεινούπολη, όμως ο πήχης για το νέο πρωτάθλημα έχει τεθεί ψηλά και οι φίλαθλοι κάνουν όνειρα για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο, διοίκηση και τεχνική ηγεσία κρατούν χαμηλούς τόνους, τονίζοντας ότι πρωταρχικός στόχος είναι η διασκέδαση, το καλό θέαμα και η ανάδειξη ταλέντων. Το σίγουρο είναι πως οι "πράσινοι" πρωταγωνιστούν στην Α' ΕΠΣΘ τα δύο τελευταία χρόνια κι αυτό θα κάνουν (και) τη σεζόν 2014-2015...