noodles volos banner

H Iωλκός της περιόδου 2013-14

Η φετινή σεζόν αποτελεί μεγάλο στοίχημα για την Ιωλκό. Με τη μορφή που έχει το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας, οι "ερυθρόλευκοι" στοχεύουν στην κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη εξάδα για να κερδίσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους την άνοδο στην Α' Τοπική! Έχουν στον πρώτο γύρο μαζέψει 19 βαθμούς με 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες, με τέρματα 19 υπέρ και 13 κατά. Η ομάδα του Γιάννη Κοντοβά είναι στην 5η θέση κι ελπίζει σε ακόμη καλύτερη συνέχεια στο β' γύρο, έχοντας τα φόντα για την πολυπόθητη διάκριση, με ρόστερ που αποτελείται από νεαρούς παίκτες και παίζει καλό ποδόσφαιρο δίχως σκοπιμότητα. Παράλληλα, συνεχίζει να έχει το φιλικό κλίμα ανάμεσα στα μέλη της και αγνοεί την κόκκινη κάρτα, όπως και πέρυσι όταν βραβεύτηκε με το "Κύπελλο Ήθους". Στον αγώνα της 14ης Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Νίκης, η Ιωλκός έβγαλε την αναμνηστική φωτογραφία της φετινής περιόδου.
Διακρίνονται στην πάνω σειρά από αριστερά προς τα δεξιά, η γυμνάστρια Αριάδνη Χανδέλη και οι ποδοσφαιριστές Κατόρλας Γιάννης, Λούμπαρδος Αντώνης, Ζιάκας Θανάσης, Συμεωνίδης Πολυχρόνης, Καζλαρίδης Γιάννης, Κόλλιας Λάμπρος, Βεριλής Παναγιώτης, Μαγγιώρος Βαγγέλης, ο προπονητής Κοντοβάς Γιάννης.
Στη 2η σειρά οι Ζέκο Χρήστος, Δημόπουλος Δημήτρης, Ντίκας Περικλής, Παπαθανασίου Γιάννης, Μαυρομάτης Μιχάλης, Περεντίδης Χρήστος.
Στη 3η σειρά οι Κοντορίζος Βασίλης, Τσιάμης Νίκος, Τόντα Δήμος, Ρουμπάτης Χρήστος, Δημητριάδης Βαγγέλης.
Από τη φωτογραφία απουσιάζουν οι παίκτες Σκοτίδας Βασίλης, Καπετανάκης Αλέξανδρος, Τσαντόπουλος Γιώργος, Μαρμαράς Νεκτάριος και Τσιμπανάκος Βαγγέλης.

Last modified onTuesday, 31 December 2013 12:34