noodles volos banner

Mικροθήβες/Αγροτικός-Απόλλων Καναλίων 2-1

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για την Ένωση Μικροθηβών Αγορτικού που έκαμψε την αντίσταση του Απόλλωνα Καναλίων στο γήπεδο Αϊδινίου και είναι σε τροχιά ανόδου. Το 1-0 ο Ρομάριο στο 15' κι αφού προηγουμένως είχε χάσει δύο μεγάλες ευκαιρίες, η ισοφάριση στο 60' με σουτ του Λούσι Πεπελιάρσκι και το 2-1 στο 75' με τον Καρατζόγλου, ύστερα από πάσα με γρήγορη κι έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Πορταρίτη. Για τη γηπεδούχο ομάδα, ο Πιτσάβας στάθηκε άτυχος αφού μπήκε αλλαγή, έπαιξε πέντε λεπτά και αποχώρησε τραυματίας, ενώ ντεμπούτο έκανε ο Καπέσιος, ο οποίος πραιτήθηκε από διαιτητής και θα βοηθήσει τις Μικροθήβες/Αγροτικός όπου ήταν το δελτίο του, αποτελώντας στην ουσία εσωτερική μεταγραφή για το σύνολο του Χρήστου Αναγνώστου.

Συνθέσεις:
Μικροθήβες/Αγροτικός: Σαματάς, Σκοτεινός, Ζουμπούλης, Αναστασίου, Πορταρίτης, Καπέσιος (70' Μάμο), Ευαγγελόπουλος, Βέτσικας, Καρατζόγλου, Νιφόρος (50' Πιτσάβας-55' λ.τρ. Διαμαντένιας), Ρομάριο.
Απόλλων Καναλίων: Καραδήμος, Κουζιώκας (60' Παπαναγιώτου), Γκαμάλιας (46' Δημητρόπουλος), Ζιώγας, Καραβάς, Καράνταγλης, Μωραΐτης, Χήντας, Πεπελιάρσκι (70' Φράγκος), Ζαφειρίου, Βασιλείου.

Last modified onSunday, 29 December 2013 19:18