noodles volos banner

Δημητριάς-Αχιλλέας 5-2

Xατ τρικ σήμερα για τον Αντώνη Ταφίλη που είναι ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν στη Β' Κατηγορία Xατ τρικ σήμερα για τον Αντώνη Ταφίλη που είναι ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν στη Β' Κατηγορία

Με 5-2 επικράτησε η Δημητριάς του Αχιλλέα σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις που θα μπορούσαν να είχαν μπει ακόμα περισσότερα γκολ!

Πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ο Αντώνης Ταφίλης που πέτυχε χατ τρικ. Με δυο δικά του προσωπικά τέρματα στο 4’ και στο 39’ η ομάδα του Τάκη Βαταμίδη προηγήθηκε με 2-0, για να έρθει ο Αραπίτσας στο 43’ να μειώσει για τους φιλοξενούμενους. Ο Αχιλλέας θα μπορούσε να είχε σκοράρει και νωρίτερα, αλλά στο 13’ ο Πλασταράς σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 18’ ο Αραπίτσας έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 26’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Πλασταρά.

Το 2-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου για να έρθει στο 55’ ο Ασημάκης να γράψει το 3-1. Οι παίκτες του Αχιλλέα δεν παράτησαν το ματς και μπήκαν ξανά στο παιχνίδι στο 60’ όταν ο Πλασταράς πέτυχε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του. Μάλιστα έχασε μοναδική ευκαιρία για το 3-3, ωστόσο στο 70’ ο Ζαρίφης έδωσε ξανά αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε. Ο Ταφίλης σκόραρε και στο 90’ διαμορφώνοντας το τελικό 5-2.

Οι συνθέσεις:

ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ: Ράμμος, Ασημάκης, Δημουλάς, Μήτρου, Μπουρνάκης, Κοτσέλος, Ζαρίφης (75’ Ταφίλης Π.), Καρακώστας, Ταφίλης Αντ., Πετρόπουλος (85’ Κυριαζής), Μπάφας (55’ Τοπάντζα)

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Νιφορόπουλος, Ραχιώτης Χρ., Αργυρίου (75’ Στεργίου), Διαμαντής, Τσουκάρας, Χασιώτης, Τσεκούρας, Παναγιώτου Γ., Γελές (75’ Μόσχος), Πλασταράς, Αραπίτσας

Last modified onSunday, 29 December 2013 19:05