noodles volos banner

Ιωλκός-Iάσων 2-0

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, για το οποίο ευθύνεται και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος, η Ιωλκός επικράτησε του Ιάσονα Αλλης Μεριάς με 2-0.

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχαν οι γηπεδούχοι. Άνοιξαν το σκορ στο 10’ με πλασέ του Σκοτίδα μέσα από την περιοχή, ενώ στο 70’ ο Τσάμης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, με κορυφαία το δοκάρι του Μάργαρη στο 69’, όπου θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει. Επίσης Γεωργιάδης και Τσιτσιρίγκης, υπό καλές προϋποθέσεις δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα και να δώσουν ίσως διαφορετική εξέλιξη στο παιχνίδι. Η Ιωλκός από την πλευρά της σημείωσε καλές φάσεις, δύο με τον Τσάμη στο πρώτο ημίχρονο, όταν και πλάσαρε και στις δυο περιπτώσεις άουτ, ένα πλασέ του Τσαντόπουλου στο 70’ που είχε την ίδια κατάληξη και ένα σουτ του Μαγγιώρου στο 80’ που έφυγε επίσης άουτ.

Οι συνθέσεις:

ΙΩΛΚΟΣ: Κόλιας, Περεντίδης (46’ Τόντα), Σκοτίδας, Λούμπαρδος, Μαυρομμάτης, Ζιάκας, Τσάμης (80’ Ντίκας), Καζλαρίδης, Τσαντόπουλος, Δημόπουλος, Συμεωνίδης (70’ Μαγγιώρος)

ΙΑΣΩΝ Α.Μ.: Φύβγας, Πατρώνης, Λάσκος (70’ Καρασάββας), Τζιόλας, Σπυρόπουλος, Κουρτέσης, Τσιτσιρίγκης, Μάργαρης, Πουλογιάννης (60’ Μπρισμπέος Δ.), Μπρισμπέος Κ., Γεωργιάδης

Last modified onSunday, 29 December 2013 18:50