noodles volos banner

Διαγόρας-Σκόπελος 4-2

Νικηφόρο κλείσιμο στο έτος και τον α' γύρο του πρωταθλήματος για τον Διαγόρα που κέρδισε 4-2 στο Στεφανοβίκειο τη Σκόπελο, με τους δύο αξιόλογους επιθετικούς που διαθέτει το σύνολο του Παναγιώτη Κουντούρη να βρίσκουν δίχτυα από δύο φορές. Ο Λαμπρογιώργος σκόραρε το 1-0 στο 32' και το 3-1 στο 65', ενώ ο Σανίδας έδωσε προβάδισμα 2-1 στο 55' στο Διαγόρα και πέτυχε το 4-1 στο 74ο λεπτό. Για τη νησιώτικη ομάδα, ο Παπαλάππας είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 με διαγώνιο σουτ λίγο πριν βγει το πρώτο μέρος, ενώ ο Προκοπίου μείωσε στο τελικό 4-2 με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο Γλύκος. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο προπονητής του Διαγόρα στο 70ό λεπτό άλλαξε τερματοφύλακα ώστε να δώσει μερικά λεπτά συμμετοχής στο 16χρονο Κουτσιαρή, ο οποίος προς το τέλος του αγώνα έκανε σωτήρια επέμβαση κρατώντας τη διαφορά των δύο τερμάτων υπέρ της ομάδος του.

Συνθέσεις:
Διαγόρας: Κόττορας (70' Κουτσιαρής), Γιαννούχος (50' Καρατζιώλης), Γαλογαύρος, Καραδημήτρης, Κωνσταντίνου, Καραβασίλης, Καραμανλής, Λαμπρογιώργος, Σανίδας, Χαλιμούρδας, Κάρρος.
Σκόπελος: Ταλαδιανός, Παπαλάππας (85' Παναγιώτου), Χρηστίνης (75' Βλαχάκης), Καραγιώργος, Καραθανάσης (80' Τριανταφύλλου), Στ, Χρυσοφός, Π. Χρυσοφός, Στοιβαχτής, Προκοπίου, Γλύκος, Συνοδινός.

Last modified onSunday, 29 December 2013 14:08