noodles volos banner

Τοξότης-Πανιώνιος 0-2

Πρωταγωνιστής σήμερα για τον Πανιώνιο ο Καραγεώργος Πρωταγωνιστής σήμερα για τον Πανιώνιο ο Καραγεώργος

Ο Πανιώνιος έκλεισε με νίκη το 2013 καθώς επιβλήθηκε 2-0 του Τοξότη στο γήπεδο της Γατζέας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καραγεώργο που σκόραρε δύο φορές, είχε κερδισμένο πέναλτι και δύο φορές σουτ του σταμάτησαν στο δοκάρι. Το 0-1 στο 40' από την άσπρη βούλα σε ανατροπή του Νικούδη και εκτέλεση του πέναλτι από τον Καραγεώργο και το 0-2 στο 87' με ντρίμπλα στον αντίπαλό του και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο σκόρερ είχε δοκάρι στο 10' και το 80ό λεπτό, ενώ στο 65' πήρε πέναλτι που εκτέλεσε ο Λυρίτσης κι απέκρουσε ο Αϊδινής. Δοκάρι για τον Τοξότη και ευκαιρία για ισοφάριση στο 75' με τον Μάρκο. Και οι δύο προπονητές, Θανάσης Χρυσοχού του Τοξότη και Σπύρος Φώτου του Πανιωνίου ευχήθηκαν μέσω του Magnesiasports Καλή Χρονιά σε όλους τους ανθρώπους του τοπικού μας ποδοσφαίρου και γενικότερα σε όλο τον κόσμο με υγεία και χαρά.

Συνθέσεις:
Τοξότης: Αϊδινής, Στύλλας, Αλ. Βέτσικας, Παπακυρίτσης (65' Δεληβασίλης), Ζαχαριάς (82' Παπούλιας), Χρονόπουλος, Γ. Βέτσικας, Παραδάκης (80' Μαρέδης), Τσένα, Μπόζης, Μάρκο.
Πανιώνιος: Καγιάννης, Βόγδανος, Γ. Μπασδάνης, Γ. Φώτου, Σκουφογιάννης, Μοσχούδης, Καραγεώργος, Κ. Μπασδάνης, Λυρίτσης (80' Παπαπορφυρίου), Τσομπανόπουλος (82' Λιάλιος), Νικούδης.

Last modified onSunday, 29 December 2013 15:59