noodles volos banner

Πηλέας-Μυρμιδόνες 3-2

Πέντε γκολ και τρεις αποβολές σήμερα στο ματς Πηλέας-Μυρμιδόνες με τη βολιώτικη ομάδα να αναδεικνύεται νικήτρια με 3-2. Για τους νικητές του Σούλη Κατσικαδάμου, μεγάλος πρωταγωνιστής ο Άλντι Καπλανάι που πέτυχε χατ τρικ με γκολ στο 29', στο 34' και στο 72', ενώ για το σύλλογο του Πλατάνου τα γκολ πέτυχαν στο 42' ο Βασίλη και στις καθυστερήσεις ο Μάντζαρης. Στο 55ο λεπτό αποβλήθηκαν οι Παγώνης και Κατσαβριάς για αψιμαχία, ενώ στην ίδια φάση, ο Κεμερλής δέχθηκε δεύτερη κίτρινη και επίσης πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Έτσι, στα τελευταία 35 λεπτά, ο Πηλέας έπαιξε με 9 παίκτες και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας και οι Μυρμιδόνες με δέκα.

Συνθέσεις:
Πηλέας: Παγώνης, Καζάκης, Μπραχιμάι (85' Π. Βαΐτσης), Δεδούσης, Μπάντης, Καναράς, Βαγιόπουλος, Κεμερλής, Καπλανάι (70' Δ. Βαΐτσης), Θάνος (65' Καθόρος), Συρίγος.
Mυρμιδόνες: Γώγος, Αλ. Μπούσης (80' Κατσιάς), Κοντοβάς, Μπούρχας, Κατσαβριάς, Ξαφάς (46' Μάντζαρης), Χορταργιάς, Λ. Μπούσης, Μπόσγας, Βασίλη (55' Λουκόπουλος), Θεοδωρίδης.