noodles volos banner

Κένταυρος-Ηρακλής 2-6

Εύκολη επικράτηση για τον Ηρακλή Βόλου σήμερα στο γήπεδο της Γατζέας με 6-2 κόντρα στον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου. Το σκορ ήταν 0-5 στο πρώτο ημίχρονο με τέρματα των Λεβέντη στο 9', Γιαννούκου στο 24', δύο του Δαμάσκου στο 34' και 35' και του Σιαμέτη στο 42'. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Μπογδανίδη στο 75' και στο 80', έχασαν δύο καλές ευκαιρίες και στο 88' ο Λεβέντης διαμόρφωσε το τελικό 2-6. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 27ο λεπτό, ο Κένταυρος κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μπογδανίδης και το απέκρουσε ο Ματζαφλάρας. Στην εξέλιξη της φάσης, παίκτης των γηπεδούχων σκόραρε αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ καθώς ο σκόρερ είχε μπει στη μεγάλη περιοχή πριν την εκτέλεση. Δύο 15χρονοι πήραν χρόνο συμμετοχής σήμερα από τον Γιάννη Φασουράκη.

Συνθέσεις:
Κένταυρος: Σέτι, Λιάτζουρας, Πανάρετος, Χουχονίκος, Στ. Φώτης, Ν. Φώτης, Μπογδανίδης, Τζήκας, Ντουντουρής (46' Ιωάννου), Παπαδημητρίου (46' Ρακής), Παπαμαρκάκης (80' Λοβασόβ).
Ηρακλής: Ματζαφλάρας, Γιαννούκος, Μαστροπαναγιώτης, Μόκιας, Σινάνης (46' Μάρκος), Καραμανιώλας (60' Κίτσος), Σιαμέτης, Οικονόμου, Λεβέντης, Μαρούγκας, Δαμάσκος (46' Λεβέντης).