noodles volos banner

Aπόλλων Καναλίων-Αετός 0-1

Ο Αετός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι του πρώην Δήμου Κάρλας καθώς κέρδισε 1-0 στα Κανάλια τον τοπικό Απόλλωνα. Το γκολ για την ομάδα της Κερασιάς σημείωσε ο Χουσεΐν στο 67' με δυνατό σουτ ύστερα από κάθετη πάσα του Καρυπίδη στην πλάτη της άμυνας, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο αφού στο 55' ο Φέιζο αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα κι αποβλήθηκε. Για τον Αετό, στο 30ό λεπτό ο Αλατάς έχασε πέναλτι που απέκρουσε ο γκολκίπερ του Απόλλωνα, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης είχε σουτ στο δοκάρι. Για τον Απόλλλωνα, ο Κώστας Βαρβέκης ανέφερε ως καλύτερες ευκαιρίες χαμένο τετ-α-τετ του Μωραΐτη στο 5', φάση με λανθασμένο κοντρόλ από τον αρχηγό των γηπεδούχων λίγο αργότερα και σουτ των Χήντα, Κουζιώκα στο 35' και 72' που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αετού. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο προπονητές έδωσαν συγχαρητήρια στο διαιτητή Κούστα για την άριστη διαιτησία του όπως ανέφεραν, ενώ η διοίκηση του Αετού ευχαριστεί την αντίστοιχη του Απόλλωνα για την εξαιρετική φιλοξενία.

Συνθέσεις:
Απόλλων Καναλίων: Καραδήμος, Κουζιώκας, Πεπελιάρσκι, Ζιώγας, Καραβάς, Καράνταγλης, Μωραΐτης, Χήντα, Δημητρόπουλος (80' Τσάντος), Βασιλείου, Ζαφειρίου (85' Γκαμάλιας).
Αετός: Μπουρίτας, Παπαϊωάννου, Τσιουρής, Αλ. Καρπούζας, Μπαλτσάκης, Καρυπίδης, Αλατάς, Φέιζο, Τσαμπάζης (82' Μαρούφ), Παπαναγιώτου, Χουσεΐν (89' Ζήσης).