noodles volos banner

Άθλος-Δημητριάς 0-1

Ούτε ο Άθλος μπόρεσε να ανακόψει την ασταμάτητη πορεία της Δημητριάδος, καθώς η ομάδα του Τάκη Βαταμίδη κέρδισε 0-1 σε αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων. Το γκολ στο 17' ο Αντώνης Ταφίλης. Οι απόψεις των δύο προπονητών διίστανται για τη σημερινή αναμέτρηση. Ο Μιχάλης Ανδρωνάς ανέφερε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη, έπαιξε μονότερμα στην επανάληψη κι αδικείται από το αποτέλεσμα. Είχε τετ-α-τετ άουτ με τον Κωτούλα στο 10', ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυνονομένου στο 30' σε εκτέλεση φάουλ του Ανδρωνά, ενώ στο τελευταίο λεπτό χάθηκε διπλή ευκαιρία με τον Απ. Κωτούλα να σουτάρει δύο φορές και να αποκρούει ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Από την άλλη, ο Τάκης Βαταμίδης είπε ότι η Δημητριάς δεν κινδύνεψε, αντιθέτως έχασε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, με τους Ταφίλη -πλασέ άουτ από τη μικρή περιοχή-, Πετρόπουλο -πλασέ άουτ-, Ζαρίφη -σουτ άουτ-, ενώ στην επανάληψη αμυντικός έβαλε το τάκλιν διώχνοντας σε κόρνερ σουτ του Ταφίλη. Από τους ανθρώπους του Άθλου εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τους παράγοντες στους Αγίος Θεοδώρους για την παραχώρηση σήμερα του γηπέδου.

Συνθέσεις:
Άθλος: Γκόγκος, Γοδινόπουλος (84' λ.τρ. Μπέης), Γ. Κωτούλας, Σαμουρδάνης, Κουτρογιάννης, Κοντοβάς (58' Νιάκας), Απ. Κωτούλας, Ανδρωνάς, Ελευθερίου, Καραδήμας, Κακασής (70' Αποστολόπουλος).
Δημητριάς: Ράμμος, Ασημάκης, Τσακίρης, Στ. Καρακώστας, Μπουρνάκης, Κοτσέλος (80' Μούρκος), Β. Ζαρίφης (55' Τοπάντζα), Κ. Καρακώστας, Αντ. Ταφίλης, Πετρόπουλος, Μπάφας (85' Δημουλάς).