Logo
Print this page

Iάσων-ΑΕ 2002 2-2

Ωραίο παιχνίδι στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς που δεν είχε όμως νικητή, καθώς Ιάσων και ΑΕ 2002 αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 2ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Σταθόπουλου. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Μπένκα. Ο Ιάσων έφθασε γρήγορα στην ανατροπή. Ισοφάρισε στο 15' με τον Πουλογιάννη και προηγήθηκε στο 22' με τον Λιάσκο. Το 2-2, που έμελε να είναι και τελικό, σημείωσε ο Κούρτι με σουτ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής. Στο 82' αποβλήθηκε ο Μπαρμπαγεωργόπουλος καθώς έκανε σκόπιμο φάουλ από πίσω για να κόψει αντεπίθεση της ΑΕ 2002. Ο Παναγιώτης Κουρούπης, τεχνικός του Ιάσονα, ανέφερε ότι η ομάδα του στο διάστημα 90-93' είχε δύο δοκάρια και μια τριπλή ευκαιρία. Πρώτο δοκάρι στο 90' ο Δ. Μπρισμπέος, δεύτερο στο επόμενο λεπτό ο Πατρώνης σε σουτ που απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο γκολκίπερ και στο 93' τριπλή ευκαιρία με το τελευταίο σουτ του Λάσκου να σταμάταει στην πλάτη του συμπαίκτη του Γεωργιάδη. Για την ΑΕ 2002, ευκαιρίες στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος, με κύριο εκφραστή τον Πολυχρόνου που είχε δύο τετ-α-τετ χαμένα στην επανάληψη.

Συνθέσεις:
Ιάσων: Χατζηβασιλείου, Πατρώνης, Λάσκος, Τζιόλας, Σπυρόπουλος, Μπαρμπαγεωργόπουλος, Τσιτσιρίκης, Κουρτέσης (70' Ζυγούρης), Μάργαρης (4' Πουλογιάννης-75' Κ. Μπρισμπέος), Δ. Μπρισμπέος, Γεωργιάδης.
ΑΕ 2002: Πατρίκιος, Κολλιός, Μπικοράρος, Σφέτσιος, Σταθόπουλος, Μπένκα, Στουμποβίκος (60' Κουβαράς), Κούρτι, Παρίσης, Πολυχρόνου, Τζοβάρας.

Last modified onSaturday, 14 December 2013 18:36
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]