noodles volos banner

Νέοι Αθλητές Νίκης-Ιωλκός 3-0

Νίκη με 3-0 για τους Νέους Αθλητές επί της Ιωλκού στο γήπεδο "Π. Μαγουλάς", λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Για την ομάδα του Θάνου Θεοδώρου και αδιαμφισβήτητη κυρίαρχο στον 1ο όμιλο, τα γκολ σημείωσαν στο 30' ο 14χρονος Σταύρος Βουρδάκης ύστερα από ασίστ με τακουνάκι του Αντζούρη, στο 75' ο Τάσος Χονδρός και στο 83' ο Στέλιος Αλεξανδρής με πλασέ που είναι και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Η Ιωλκός είχε χαμένο πέναλτι στο 35' που εκτέλεσε ο Ρουμπάτη κι απέκρουσε ο Σταμέλος.
Για τους Νέους Αθλητές, πλασέ του Καλόγηρου στο 7' έφυγε άουτ, κεφαλιά στο 45' του Μαργαρίτη έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι, ενώ ωραίο γυριστό σουτ του Παπαστεργίου βρήκε σε ετοιμότητα τον πορτιέρε της Ιωλκού. Για τη φιλοξενούμενη ομάδα, σύμφωνα με τον Γιάννη Κοντοβά, κεφαλιά του Ζιάκα από καλή θέση έφυγε άουτ στο πρώτο μέρος σε μεγάλη ευκαιρία, ενώ ο νεαρός τεχνικός χαρακτήρισε άτυχη την ομάδα του που δικαιούνταν καλύτερο σκορ και άψογη τη διαιτησία.

Συνθέσεις:
Νέοι Αθλητές Νίκης: Σταμέλος, Μπατσικώστας (46' Τσαγγαράς), Λάμπρου, Χονδρός, Μαργαρίτης, Ευθυμίου (46' Παπαπορφυρίου), Στ. Βουρδάκης, Αλεξανδρής, Παπαστεργίου, Αντζούρης, Καλόγηρος (87' Ματθαίου).
Ιωλκός: Κόλλιας, Τόντα, Μαυρομάτης, Λούμπαρδος, Ζιάκας, Καζλαρίδης, Τσάμης (85' Ντίκας), Συμεωνίδης (80' Περεντίδης), Μαγγιώρος, Ρουμπάτη (75' Δημητριάδης), Δημόπουλος.