noodles volos banner

Άνθιμος Γαζής-Διαγόρας 2-0

Με δύο γκολ του Θανάση Κουτσουνίδη, του έμπειρου αμυντικού που μπήκε αλλαγή στο 62ο λεπτό και έπαιξε στην επίθεση, ο Άνθιμος Γαζής κέρδισε 2-0 τον Διαγόρα. Το πρώτο στο 70' με πλασέ ύστερα από στρώσιμο της μπάλας στο ύψος του πέναλτι από τον Θεοδώρου και το δεύτερο στο 85' με πλασέ πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Άνθιμος Γαζής ζήτησε δύο πέναλτι στο πρώτο μέρος και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Δανηλόπουλο -η μία με άστχο σουτ σχεδόν πάνω στη γραμμή του τέρματος, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο α' ημίχρονο με τον Λαμπρογιώργο, πλασέ στο 22' που έφυγε άουτ και σουτ δίπλα στο δοκάρι στο 40', ενώ ενδιάμεσα οι Καραδημήτρης έχασε ευκαιρία. Επίσης, ο Λαμπρογιώργος στο 50' βγήκε τετ-α-τετ αλλά απέκρουσε ο Χαλαστάρας.

 

Συνθέσεις:
Άνθιμος Γαζής: Χαλαστάρας, Σατελιάν, Νασιόπουλος (46' Τζουρβατζής), Αρχοντάκης, Ματής, Τζούμας (75' Καρούτσος), Κατσαρός, Κωστάκης, Θεοδώρου, Κιόσια (62' Κουτσουνίδης), Δανηλόπουλος.
Διαγόρας: Κόττορας, Γιαννούχος (75' Παπαϊωάννου), Γαλογαύρος, Κάρρος, Καραβασίλης, Τσιώλης, Κωνσταντίνου, Καρατζιώλης, Καραδημήτρης, Λαμπρογιώργος (60' Σανίδας), Χαλιμούρδας.