Logo
Print this page

Με τις αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής συνεχίζεται η Β' Τoπική

Με την 10η αγωνιστική που είναι η προτελευταία του πρώτου γύρου, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β' Τοπικής Κατηγορίας αυτό το Σαββατοκύριακο. Ας δούμε τις αναμετρήσεις στους δύο ομίλους.

Στον 1ο όμιλο, που παρουσιάζει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, η σημαντικότερη ίσως αναμέτρηση είναι αυτή που θα γίνει στο “Π. Μαγουλάς”, όπου οι Νέοι Αθλητές υποδέχονται τη δεύτερη Ιωλκό. Η ομάδα της Νίκης είναι ασταμάτητη με οκτώ νίκες και μία ισοπαλία, σκοράρει με ευκολία, ενώ χθες πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Από την άλλη, η Ιωλκός έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις με μόνο μία ήττα έως τώρα.
Ο Ηρακλής Βόλου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου και έχει τον πρώτο λόγο για το τρίποντο που θα τον διατηρήσει στη 2η θέση -συγκατοικεί σε αυτή με 16 πόντους με την Ιωλκό-, ενώ ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Ελευθεριακό και δεν θέλει να πέσει θύμα έκπληξης.
Η ΑΕ 2002 επιθυμεί να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας και παίζει εκτός έδρας με τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς, ενώ η ομάδα που θα ταξιδέψει αυτή τη φορά στη Σκόπελο είναι ο Τοξότης. Επίσης, αμφίρροπη προμηνύεται η συνάντηση στη Γατζέα για Άνθιμο Γαζή και Διαγόρα, δύο συλλόγους με εμπειρία που προσπαθούν να πλασαριστούν στην προνομιούχο εξάδα της ανόδου.

2ος όμιλος: Δοκιμασία για Δημητριάδα
Δεν είναι πολλά τα δύσκολα παιχνίδια που έχει φέτος η Δημητριάς, πρωτοπόρος του ομίλου στην κατάταξη με 25 πόντους. Ωστόσο ένα από αυτά είναι στη 10η αγωνιστική με αντίπαλο το νεανικό κι ανταγωνιστικό Άθλο που θα γίνει στο γήπεδο Αγίων Θεοδώρων. Η δεύτερη Μακρινίτσα υποδέχεται τον Απόλλωνα Κροκίου κι αναμένεται, εύκολα ή δύσκολα, να προσθέσει άλλο ένα τρίποντο στη συγκομιδή της.
Έχουμε επίσης δύο τοπικά ντέρμπι. Στη Σούρπη ανάμεσα στους Αργοναύτες Αμαλιάπολης και τον Αχιλλέα Αχιλλείου και στα Κανάλια, μεταξύ του τοπικού Απόλλωνα και του Αετού. Ο Πηλέας αγωνίζεται στο πλαστικό της Ι.Μ. Δημητριάδος με τις Μυρμιδόνες, ενώ χωρίς αγώνα αυτό το διήμερο οι Μικροθήβες/Αγροτικός. Όσον αφορά στη βαθμολογία, Δημητριάς με 25 και Μακρινίτσα με 23 φιγουράρουν στις δύο πρώτες θέσεις. Ακολουθούν Αχιλλέας με 20 και Αετός με 19. Η τετράδα αυτή έχει σαφές προβάδισμα για την άνοδο, ενώ Άθλος και Μικροθήβες με 14 είναι στο +4 από τον 7ο Απόλλωνα Καναλίων.

Last modified onThursday, 12 December 2013 12:13
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]