Logo
Print this page

Ιωλκός-Κένταυρος Ν.Π. 4-1

Με 4-1 επικράτησε η Ιωλκός του Κενταύρου στη Γατζέα. Ο Καζδαρίδης άνοιξε το σκορ στο 30ό λεπτό αλλά ο Παπαμαρκάκης ισοφάρισε πέντε λεπτά αργότερα, ύστερα από πάσα του Μπογδανίδη. Η Ιωλκός σκόραρε τρεις φορές στο β΄μέρος, δύο με τον Ρουμπάτη στο 60' και στο 75' και με τον Κοντορίζο στο 85'. Ο προπονητής της Ιωλκού, Γιάννης Κοντοβάς ανέφερε ότι η ομάδα του έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα, ενώ ο Στέφανος Φώτης του Κενταύρου επισήμανε ότι ο σύλλογος της Αργαλαστής στάθηκε πολύ καλά, κυρίως στο πρώτο μέρος πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του. Ο Κένταυρος είχε ευκαιρία με τον Μπογδανίδη στο πρώτο μέρος και δοκάρι με τον Παπαμαρκάκη, ενώ λίγο πριν το 2-1, ο Μπογδανίδης αστόχησε για να δώσει προβάδισμα στους "κυανέρυθρους" και ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι με το σκορ στο 3-1. 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι χθες ο Κένταυρος είχε πάρτυ στη Μηλίνα ώστε να μαζέψει από φίλους του χρήματα για τη διαιτησία του επόμενου αγώνα, κάτι που θα επεναληφθεί σε λίγες ημέρες την περίοδο των Χριστουγέννων. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ιωλκό (έχει και τέσσερις ισοπαλίες-μία ήττα) και πλέον η ερυθρόλευκη ομάδα έπιασε τον Ηρακλή στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Συνθέσεις:
Ιωλκός: Κατόρλας, Τόντα, Σκοτίδας, Λούμπαρδος, Μαυρομάτης (75' Κοντορίζος), Καζδαρίδης (80' Περεντίδης), Τσιάμης (46' Ντίκας), Δημόπουλος, Μαγγιώρος, Ρουμπάτης, Τσαντόπουλος.
Κένταυρος Νότιου Πηλίου: Σετί, Λιάτζουρας, Παπαδημητρίου, Χουχονίκος, Στ. Φώτης, Ν. Φώτης, Πατιστής, Ντουντουρής (67' Ρακής), Τζήκας, Μπογδανίδης, Παπαμαρκάκης (80' Παπάς).

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]