noodles volos banner

Μυρμιδόνες-Μικροθήβες 0-2

Η Ένωση Μικροθηβών Αγροτικού πέρασε από το γήπεδο του Πλατάνου νικηφόρα απέναντι στις Μυρμιδόνες. Η ΕΜΑ επικράτησε με 0-2 και πρόσθεσε τους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της. Στο 22’ ο 16χρονος Ρομάριο έβγαλε τη σέντρα και ο συνομήλικος του Διαμαντένιας πλάσαρε για να καταλήξει μετά από κόντρα στο πόδι του Πασχαλούδη η μπάλα στα δίκτυα. Στο 87’ μετά από ωραία ατομική προσπάθεια ο Ζγουλέτας αντί να πλασάρει και να τελειώσει μόνος του τη φάση, έδωσε μισό γκολ και πάσα πάρε-βάλε στον Πιτσάβα, που έγραψε το τελικό 0-2. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Δεληγιάννη στο 60’, ενώ και ο νεαρός Διαμαντένιας, σημάδεψε το δοκάρι για τους φιλοξενούμενους στο 20’.

Συνθέσεις:
ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: Γώγος, Μπούρχας Γ., Κοντοβάς, Κατσαβριάς (46’ Δεληγιάννης), Πασχαλούδης, Χορταργιάς, Θεοδωρίδης, Μπούρχας Π., Μπόσγας, Βασίλι (46’ Μπούσης Αλ.), Μπούσης Λ. (80’ Καλτσάς).
ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ/ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ: Σαματάς, Σκοτεινός, Ζουμπούλης, Αναστασίου, Πορταρίτης (65’ Πιτσάβας), Ευαγγελόπουλος (50’ Βέτσικας), Καρατζόγλου, Ρομάριο, Αλεξίεφ (75’ Μάμο), Διαμαντένιας, Ζγουλέτας. 

Last modified onSaturday, 07 December 2013 17:57