noodles volos banner

Τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής στη Β' Τοπική

Πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει ο 1ος όμιλος της Β' Τοπικής Κατηγορίας αυτό το Σαββατοκύριακο. Η ομάδα των Νέων Αθλητών που είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρώτη θέση παίζει στον πλαστικό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Γατζέας με αντίπαλο την ΑΕ 2002 που προέρχεται από δύο εύκολες νίκες σκοράροντας έντεκα τέρματα.

Ο δεύτερος Ηρακλής Βόλου φιλοξενείται στο Στεφανοβίκειο από τον Διαγόρα και αναμένεται αμφίρροπη αναμέτρηση, αφού οι γηπεδούχοι μπορεί να βρίσκονται εκτός εξάδας, όμως διαθέτουν ανταγωνιστικό σύνολο, ιδιαίτερα στην έδρα τους. Ο Πανιώνιος παίζει στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος με τη Σκόπελο. Τις δύο ομάδες χωρίζει ένας βαθμός (αν και οι νησιώτες έχουν ένα ματς λιγότερο) κι αμφότερες θέλουν τη νίκη για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για την άνοδο. Κάτι ανάλογο ισχύει και στην αναμέτρηση Τοξότης-Άνθιμος Γαζής, με τη βολιώτικη ιστορική ομάδα να θέλει το τρίποντο για να παραμείνει σίγουρα στην 4η θέση και ίσως να ανέβει ψηλότερα, ενώ αυτή των Μηλεών αναζητά τη νίκη που θα την πλασάρει στις προνομιούχες θέσεις. Τέλος, η Ιωλκός έχει τον πρώτο λόγο για τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου, που σε οκτώ ματς, μετράει ισάριθμες ήττες.

Οι αγώνες του 2ου ομίλου
Εντός έδρας παίζει η Δημητριάς, εκτός η Μακρινίτσα στην 9η αγωνιστική της Β' Τοπικής. Η ομάδα του Τάκη Βαταμίδη και πρωτοπόρος με επτά νίκες και μία ισοπαλία, υποδέχεται τον Απόλλωνα Καναλίων με στόχο άλλη μία επιτυχία στο δρόμο προς την άνοδο. Από την άλλη, ο σύλλογος των Καναλίων βρίσκεται σε απόσταση βολής από την 6η θέση. Στις τρεις εξόδους του, έχει σκοράρει από μία φορά αλλά και στις τρεις περιπτώσεις γνώρισε την ήττα.
Η δεύτερη Μακρινίτσα ταξιδεύει μέχρι τη Σούρπη για να παίξει με τους Αργοναύτες. Οι Πηλιορείτες θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την εντός έδρας ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής. Από την άλλη, η ομάδα της Αμαλιάπολης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με δύο νίκες και μία ισοπαλία κι έκτοτε μετράει πέντε σερί ήττες.
Ο Αχιλλέας θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του στο ματς με τον Άθλο που είναι όμως δύσκολος αντίπαλος, οι Μικροθήβες/Αγροτικός θα παίξουν για το διπλό στον Πλάτανο κόντρα στις Μυρμιδόνες ώστε να διατηρηθούν εντός εξάδας. Επίσης, ο Απόλλων Κροκίου κοντράρεται με τον Πηλέα, σε αμφίρροπο ματς ανάμεσα σε δύο συλλόγους που βρίσκονται στην 8η και 11η θέση αντιστοίχως.

bathb