noodles volos banner

Το φιλικό Δήμητρα-Αστέρας

Από το χθεσινό φιλικό Από το χθεσινό φιλικό

Με σκορ 3-1 έληξε το φιλικό Δήμητρα-Αστέρας που διεξήχθη χθες στην Ευξεινούπολη. Το πρώτο γκολ για τους "πράσινους" πέτυχε ο Χατζηγεωργίου και τα άλλα δύο ο Χατζηγεωργίου, παίκτης που ανήκει στη Δήμητρα, είχε σταματήσει για ένα διάστημα αλλά φέτος ακολουθεί ξανά το πρόγραμμα της ομάδας. Ο Μπούρντα το γκολ του Αστέρα. Με τη Δήμητρα έπαιξαν και τρεις παίκτες που προπονούνται υπό την καθοδήγηση του Λευτέρη Καλογήρου αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα αποκτηθούν. Πρόκειται για τους Σταματίου που πέρυσι ήταν στον Εθνικό και τους Μπούση, Αλεξίεφ από τον Πλάτανο. Ο τελευταίος έχει παίξει μεταξύ των άλλων σε Μαγνησιακό και ΓΣ Αλμυρού.
Την Τετάρτη, η Δήμητρα παίζει νέο φιλικό με τον Άθλο, ενώ η ομάδα του Ριζομύλου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Άνθιμο Γαζή.

Συνθέσεις:
Δήμητρα: Α' Ημίχρονο: Γκιούρκης, Γκαρνίδης, Ξηρομερίσιος, Τσόγκας, Μ. Παυλίδης, Θωμαΐδης, Σταματίου, Κρανάς, Βούλγαρης, Επίσκοπος, Τιμπλαλέξης.
Β' Ημίχρονο: Μάνος, Ιωάννου, Γαλατσίδας, Αντωνιάδης, Κ. Παυλίδης, Χατζηγεωργίου, Κακλιάς, Αράπης, Αλεξίεφ, Θωμαΐδης (80' Καρατζιάς), Μπούσης.
Αστέρας: Kορέντης, Καψιώτης (60' Δημόπουλος), Λουφόπουλος, Σεσκλιώτης, Σπ. Κόκκας, Νικόπουλος (10' λ.τρ. Σούδης), Γιωργής, Π. Κόκκας (75' Ιγκόρ), Μπερτζέμης, Ματθαίου, Μπούρντα (80' Αποστολίδης).

Last modified onTuesday, 20 August 2013 13:51