noodles volos banner

Οι διαιτητές της ΕΠΣΘ στις εθνικές κατηγορίες

Ενισχυμένη η ΕΠΣΘ από τις αξιολογήσεις των Διαιτητών στις Εθνικές Κατηγορίες για την περίοδο 2013-14. Οι προτάσεις της Τοπικής Επιτροπής Διαιτησίας που υποβλήθηκαν στην ΚΕΔ/ΕΠΟ από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΘ κ. Αναστάσιο Μπατζιάκα έγιναν δεκτές από την ΚΕΔ/ΕΠΟ και είναι οι παρακάτω :

 

FOOTBALL LEAGUE: 1. ΣΚΟΥΛΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ (ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ) - ΤΑΛΕΝΤΟ SUPER LEAGUE, 2. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΒΟΗΘΟΣ). 

FOOTBALL LEAGUE 2: 1. ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ) - ΥΠΟΨ. ΑΝΟΔΟΥ FOOTBALL LEAGUE, 2. ΧΑΛΒΑΤΖΑΚΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ (ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ), 3. ΡΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ), 4. ΚΟΥΖΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ), 5. ΤΣΙΓΓΙΝΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΒΟΗΘΟΣ) - ΥΠΟΨ. ΑΝΟΔΟΥ FOOTBALL LEAGUE, 6. ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ (ΒΟΗΘΟΣ), 7. ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ (ΒΟΗΘΟΣ), 8. ΤΡΙΑΝΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΒΟΗΘΟΣ).

Δ' ΕΘΝΙΚΗ: 1. ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ) - ΥΠΟΨ. ΑΝΟΔΟΥ FOOTBALL LEAGUE 2, 2. ΧΑΡΒΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ), 3. ΦΟΡΤΟΥΝΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ), 4. ΠΑΓΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ). 

Από τις παρακάτω αξιολογήσεις των Διαιτητών & Παρατηρητών φαίνονται οι καλές σχέσεις που έχουν με την ΕΠΟ και με την ΚΕΔ τόσο ο Πρόεδρος κος Μπατζιάκας Αναστάσιος όσο και η Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας. Επίσης με τις παραπάνω αξιολογήσεις διαπιστώνεται και αποδεικνύεται το έργο που παράγει στην ΕΠΣΘ η Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας με αποτέλεσμα να υπάρχουν οι παραπάνω επιτυχίες για τις οποίες η ΤΕΔ δημόσια ευχαριστεί την ΚΕΔ της ΕΠΟ. Η ΤΕΔ/ΕΠΣΘ συγχαίρει όλους τους Διαιτητές και Παρατηρητές της δύναμης της που αξιολογήθηκαν και τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους.

Last modified onWednesday, 14 August 2013 14:54