noodles volos banner

Μέρα γιορτής το φιλικό με την ΑΕΚ, συζητήσεις για τηλεοπτική κάλυψη

Λίγες μέρες απέμειναν για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στην ιστορία της Α.Ε Διμηνίου. Ο λόγος για το επικείμενο φιλικό της 14ης Αυγούστου με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ως γνωστόν το ματς αυτό θα είναι η πρώτη φιλική αναμέτρηση για τους "κιτρινόμαυρους" παρουσία των φιλάθλων τους και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί τιμή για την ομάδα του Διμηνίου. Η διοίκηση της Α.Ε από την πλευρά της βλέπει το παιχνίδι με την ΑΕΚ ως "γιορτή" και μάλιστα από τον σύλλογο γνωστοποίησαν στο magnesiasports.gr ότι θα τελεστούν εκδηλώσεις πριν αλλά και μετά την διεξαγωγή του ματς όπου θα λάβει μέρος ο τοπικός χορευτικός σύλλογος.

 

Βραβεύουν Μπάγιεβιτς, Δέλλα

Σκοπός της Α.Ε Διμηνίου είναι να δείξει τον σεβασμό που τρέφει για τον μεγάλο αντίπαλο. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση της ομάδας πρόκειται να βραβεύσει πριν από την σέντρα τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς και τον τεχνικό της ΑΕΚ Τραϊανό Δέλλα για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συζητούν για τηλεοπτική κάλυψη 

Έντονες προσπάθειες γίνονται από τον Βολιώτικο σύλλογο με σκοπό η τηλεόραση της NOVA )που έχει τα δικαιώματα της ΑΕΚ) να καλύψει το φιλικό. Μέχρι στιγμής δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία, ωστόσο, μέχρι την Τρίτη θα ανακοινωθεί αν τελικά θα μπορέσουν οι οπαδοί της "Ένωσης" να παρακολουθήσουν το παιχνίδι μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες τους. 

Last modified onSaturday, 10 August 2013 18:41