noodles volos banner

Δήλωση-απάντηση του Απ. Τζοβάρα στον Χ. Πάσχο

Από τον Αποστόλη Τζοβάρα, μέλος του δ.σ. της ΕΠΣΘ λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω προσωπική δήλωση που αποτελεί απάντηση στα όσα είχε ισχυριστεί ο κ. Πάσχος για τον ίδιο στο magnesiasports. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τζοβάρα: "Σε απάντηση του άρθρου που φιλοξένησε το magnesiasportς και αφορά δηλώσεις του Κου Πάσχου προς το πρόσωπό μου θα ήθελα να αναφέρω τα εξής. Το ήθος μου η αξιοπρέπειά μου και η διαδρομή μου στα ποδοσφαιρια δρώμενα της περιοχής μας δεν μου επιτρέπουν να απαντήσω στις προκλητικές δηλώσεις του, παρά μόνο να του συστήσω να ξαναδιαβάσει το σχέδιο μας, το οποίο ενώ ισχυρίζονταν όλοι μαζί ότι δεν υπάρχει, τώρα το έχει στα χέρια του (άραγε πως γίνεται αυτό). Το σχέδιο αναδιάρθρωσης 2014-2015 λοιπόν, το έχετε στα χέρια σας, αφού είναι δακτυλογραφημένο από την Κα γραμματέα σας, έχω αντίγραφο και ισχυρίζεστε πως δεν υπήρχε.
Ενώ λοιπόν μόνοι σας αυτοδιαψεύδεστε και το έχει καταλάβει όλος ο κόσμος θέλετε να δημιουργήσετε και εντυπώσεις κάνοντας δηλώσεις προς το πρόσωπό μου. Δεν πρόκειται να πέσουμε στην παγίδα σας γιατί έχετε πέσει ήδη μόνοι σας. Το μόνο συγγνώμη που θέλω να εκφράσω ως μέλος του Δ/Σ της ΕΠΣΘ είναι προς τα σωματεία τα οποία ταλαιπωρήθηκαν στην Γ/Σ και τελικά συνέβη το απόλυτο τίποτα αφού σας επέστρεψαν το μπαλάκι που τους πετάξατε στο θέμα γιατρών και αναδιάρθρωσης, και έτσι το θέμα παραμένει άλυτο. Εγώ δεν θα σας καλέσω να ζητήσετε δημοσίως συγγνώμη, παρά θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι ήρθα στην ΕΠΣΘ για να υπηρετήσω τον αθλητή, τον παράγοντα και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου προσπαθώντας να αναδείξω τις ανισότητες και τις αδικίες και να στηρίξω όλες τις καλές προσπάθειες για το καλό του μαγνησιωτικού ποδοσφαίρου.
Δεν σκοπεύω να μαλώσω με κανένα και αν υπάρχει κάποια αντιπαράθεση σε ορισμένα θέματα πρέπει να μείνει στο χώρο που ανήκει και όχι να μεταφέρετε στην ιδιωτική μας ζωή. Το σχέδιο μας (αυτό που όπως εσείς είπατε είναι αναξιόπιστο και προχειρογραμμένο, αλλά τελικά υπήρχε όπως εσείς ισχυρίζεστε) μπορεί να μην είναι τέλειο και μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς, είναι όμως μια πρόταση η οποία πρέπει να κατατεθεί και με δημοκρατικές διαδικασίες να ψηφιστεί ή όχι. Δεν υποχρεώνουμε κανένα να το ψηφίσει, ούτε το παραθέτουμε ως αδιαπραγμάτευτο και απαράβατο όπως εσείς. Επιγραμματικά όμως θα αναφέρω ότι το δικό μας σχέδιο καταλήγει εκ διαμέτρου αντίθετα με το δικό σας, δηλ. σε τρείς κατηγορίες. Την κατηγορία liega, την κατηγορία Α΄και την κατηγορία Β΄με 14, 14, 10 ομάδες αντίστοιχα.
Επίσης θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι ξεχάσατε να αλλάξετε τον τρόπο διεξαγωγής του κυπέλλου όπως είχαμε συμφωνήσει στο Δ/Σ και αναφέρατε στον τύπο, άραγε γιατί; Όσον αφορά την φράση " ψεύτης " που ανέφερα στην ροή του λόγου μου από το βήμα της Γ/Σ αφορούσε το γεγονός που ανέφερα πιο πάνω, δηλ. ενώ εξ'αρχής η θέση της παράταξης του Κου Πάσχου ήταν ότι δεν υπήρχε σχέδιο αναδιάρθρωσης για το έτος 2014-2015 από την πλευρά μας - προφανώς για να δημιουργηθούν εντυπώσεις στις ομάδες - στην συνέχεια " ανακαλύφθηκε " ότι υπήρχε σχέδιο, αλλά και ότι αυτό αφορούσε δύο ομίλους των 10 ομάδων στην Α΄ κατηγορία για το έτος 2013-2014 , κάτι που βέβαια δεν μας αφορά αφού η ημερησία διάταξη αναφερόταν στην αναδιάρθρωση του έτους 2014-2015 όπως εξήγησα πιο πάνω. Σας ευχαριστώ όλους μετά τιμής. Απόστολος Τζοβάρας".