noodles volos banner

Στον Σαρακηνό ο Ζιώγας

Μία μεταγραφή που ...ήταν γνωστή εδώ και αρκετό καιρό, ανακοίνωσε σήμερα ο Σαρακηνός. Η βολιώτικη ομάδα απέκτησε τον σκόρερ Δημήτρη Ζιώγα κι ενισχύεται έτσι σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν που φιλοδοξεί να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος στην Α' ΕΠΣΘ. Ο Ζιώγας επιστρέφει στο τοπικό της Μαγνησίας ύστερα από πολυετή και πετυχημένη ομάδα σε διάφορους συλλόγους της Δ' Εθνικής, ενώ πέρυσι ήταν πρώτος σκόρερ του 4ου ομίλου της εν λόγω κατηγορίας με τη φανέλα του ΑΟ Καρδίτσας. 

Πρώτη του ομάδα ήταν η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βόλου, με την οποία αγωνίσθηκε για τρεις σεζόν, αναδεικνυόμενος σε κορυφαίο σκόρερ της Α'Τοπικής. Το καλοκαίρι του 1997 πήγε στη Νίκη Βόλου όπου έμεινε 4 σεζόν. Ακολούθησε μία διετία στον Αστέρα Ριζομύλου, με άνοδο στη Δ' Εθνική, έπαιξε επίσης σε Ανδρούτσο Γραβιάς, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ένωση Πόρου-Γαλατά και Αστέρα Ιτέας (2007-08), με τον οποίον ήταν 1ος σκόρερ στη Δ΄Εθνική με 37 τέρματα. Την περίοδο 2008-09 ήταν για 6 μήνες στη Νίκη Πολυγύρου και συνέχισε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ την περίοδο 2009-10 μεταγράφηκε στον Α.Ο. Νέας Ιωνίας. Το 2012-13 αποτέλεσε βασικό στέλεχος και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του 4ου ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, με τα χρώματα του Α.Ο. Καρδίτσας, με 14 τέρματα.

Αναμένεται να είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στη νέα Α' ΕΠΣΘ και σίγουρα η απόκτησή του αποτελεί σημαντική κίνηση ενίσχυσης για τον Σαρακηνό.

Last modified onFriday, 02 August 2013 13:17