noodles volos banner

Διακοπές τέλος... για οκτώ ομάδες της Α' ΕΠΣΘ που αρχίζουν προετοιμασία

Διακοπές τέλος για τις περισσότερες ομάδες της Α' ΕΠΣΘ καθώς σήμερα Δευτέρα αρχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2013-14. Ως γνωστόν, η πρώτη ομάδα που μπήκε στο γήπεδο για προπονήσεις ήταν ο Αλμυρός την περασμένη Δευτέρα 22 του μηνός και χθες η δεύτερη η Αγχίαλος Φθιώτιδες Θήβες.

Οι περισσότερες ομάδες αρχίζουν προετοιμασία σήμερα Δευτέρα 29/7. Συγκεκριμένα, ξεκινούν τη νέα τους προσπάθεια ο πρωταθλητής Πύρασος Νέας Αγχίαλου, η δευτεραθλήτρια της τελευταίας διετίας ΑΕ Διμηνίου, η έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος Δήμητρα, o Aίας Σούρπης που έχει συμπληρώσει δεκαετία στην Α' Κατηγορία, η Αγία Παρασκευή που θα ξεκινήσει προπονήσεις για μία εβδομάδα με τους μικρότερους σε ηλικία παίκτες, ο φιλόδοξος φέτος Θησέας Αγριάς που θα παίζει ξανά στη φυσική του έδρα, ο Αστέρας Ριζομύλου που επέστρεψε στην κατηγορία ύστερα από μία τετραετία.

Οι υπόλοιπες ομάδες έχουν δώσει το πρώτο τους ραντεβού για την ερχόμενη Δευτέρα 5 Αυγούστου και είναι οι Σαρακηνός, Άρης, Σκιάθος, Ακρόπολη, Μαγνησιακός, Πρωτεσίλαος και Δάφνη.

Last modified onMonday, 29 July 2013 09:58