noodles volos banner

Είπε αντίο αλλά και στο επανιδείν στον Σαρακηνό ο Β. Τσαρδακάς

Το αντίο στον Σαρακηνό είπε ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Βαγγέλης Τσαρδακάς, που ανακοίνωσε την αποχώρησή του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων από την ομάδα. Στη σελίδα του στο facebook ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έγραψε:

"Ένας υπέροχος κύκλος δύο ετών στον σύλλογο του Α.Σ. Σαρακηνού έκλεισε... Δυστυχώς αφήνω τον σύλλογο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που με στέλνουν εκτός Βόλου, ελπίζοντας να είναι για λίγο και να γυρίσω ξανά κοντά σας! Ευχαριστώ τη Διοίκηση και τον προπονητή Γιάννη Φασουράκη που πίστεψαν σε μένα και με ενέταξαν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και νιώθω τιμή που φόρεσα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού αυτού του ιστορικού συλλόγου. Όσο για τους συμπαίκτες μου έχω να πω μόνο τα καλύτερα και τους εύχομαι ό,τι καλύτερο με υγεία πάνω απ' όλα και μακριά από τραυματισμούς και του χρόνου η ομάδα να βγει πρωταθλήτρια και να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ' Εθνική... Δε λέμε αντίο, αλλά στο επανιδείν! Vamos#Sarakinos#"

liaros tsardakas gios

Ένα από τα ωραιότερα στιγμιότυπα από τη φετινή Α' ΕΠΣΘ. Ο Βαγγέλης Τσαρδακάς με τον γιο του και τον κουνιάδο του, Κώστα Λιάρο, με τον οποίον έπαιξαν αντίπαλοι στο ματς Σαρακηνός-Μαγνησιακός
Last modified onTuesday, 15 May 2018 01:02