noodles volos banner

Πρωταθλητής ο Θησέας, 0-0 με τη Σκιάθο

Ο Θησέας χρειαζόταν έναν βαθμό, προκειμένου να στεφθεί πρωταθλητής στην Α' ΕΠΣΘ και να κερδίσει τον προβιβασμό του στη Γ' Εθνική, και τον πήρε στη Σκιάθο, με την τοπική ομάδα και την ομάδα της Αγριάς να αναδεικνύονται ισόπαλοι, χωρίς τέρματα, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι, κατά γενική ομολογία, ήταν αρκετά καλό, με τις δύο ομάδες να ακολουθούν έναν γρήγορο ρυθμό, δημιουργώντας αρκετές φάσεις για γκολ, δίχως, όμως, αυτό να έρχεται. Οι δύο σημαντικότερες στιγμές της αναμέτρησης για κάποιο τέρμα ήταν το πλασέ του Έλιο Πρίφτι στο 50', από πλευράς Σκιάθου, σε ανυπεράσπιστη εστία, ύστερα από έξοδο του Στούκα, το οποίο πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 70' η κεφαλιά "ψαράκι" του Αραμπατζή, για τους φιλοξενούμενους, χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Νικολαΐδη κι έφυγε εκτός γηπέδου.

Το τελευταίο σφύριγμα του κ. Πλακιά έδωσε το σύνθημα σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ κι ιθύνοντες του Θησέα να ξεκινήσουν τους πανηγυρισμούς, πραγματοποιώντας μία μικρή "φιέστα" στο γήπεδο της Σκιάθου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Άπαντες έγιναν ένα "κουβάρι", με το σύνθημα που αντηχούσε να τα λέει όλα: "Γ' Εθνική έχεις ανέβει κι έχω τρελαθεί"

Σκιάθος (Καλλιακούδας): Νικολαΐδης, Νασιάκος, Σιδηρόπουλος, Τουρναβίτης, Έλιο Πρίφτι (75' Γραβάνης), Μπρέγκου (70' Μελαχρινός), Τάσσος, Άλεξ Τζελάι (65' Γ. Γκιαουράκης), Φιλιππούλης, Κριστιάν Τζελάι (60' Σαουλίνο), Αλικά 

Θησέας (Παπαστεργίου): Στούκας, Ρουκάς, Αναστασίου, Μοράλες, Ιωάννου, Τανάγιας, Ισά (70' Γκουγκούδης), Αραμπατζής, Βλάχος (60' Μερμίγκης), Οικονόμου, Αντζούρης (75' Δημουλάς)

Last modified onSunday, 06 May 2018 20:51