noodles volos banner

"Δεν ασχολούμαστε άλλο, δε μας χωρίζει κάτι με τον Άνθ. Γαζή"

Ακόμη μία ανακοίνωση της Ακρόπολης έφερε η νέα απάντηση του Άνθιμου Γαζή και το θέμα κάπου εδώ φαίνεται να τελειώνει, αφού η διοίκηση του συλλόγου από το Σέσκλο επισημαίνει ότι δεν υπάρχει κάτι που να τους χωρίζει από την πηλιορείτικη ομάδα. Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ της Ακρόπολης έχει το θάρρος και το σθένος να ζητήσει συγγνώμη μόνο για ένα γεγονός: για το ότι ο φίλαθλος μας στράφηκε προς τον παίκτη της ομάδας σας, αφού όμως πρώτα προκλήθηκε από τον ίδιο βρίζοντας του τη μητέρα! Γι’ αυτό και μόνο λοιπόν το γεγονός ζητάμε συγγνώμη, για τίποτε άλλο! Όλο αυτό το ξεκίνησαν οι δικοί σας ποδοσφαιριστές, όταν άρχισαν να μαλώνουν μεταξύ τους και στη συνέχεια αντί να παίξουν ποδόσφαιρο άνοιγαν διάλογο με τους φιλάθλους βρίζοντας τους (στο οποίο έπρεπε να πάρει θέση ο διαιτητής του αγώνα και να τους αποβάλει, κάτι το οποίο δεν έγινε και αντί να πάνε στο ημίχρονο προς τα αποδυτήριά τους στράφηκαν όλοι μαζί προς τον κόσμο και απειλούσαν με φασαρία, εκστομίζοντας ύβρεις). Σας υποδεχτήκαμε άψογα, όπως όλες τις ομάδες, δεν έγινε το παραμικρό ανάμεσά μας. Οι παίκτες σας χρησιμοποίησαν τα δικά μας αποδυτήρια. Το να ρίχνετε ευθύνες στη διοίκηση της ομάδας μας, ακόμα και στην ΕΠΣΘ, είναι κάτι που μας ξεπερνά όλους μας.

Τώρα όσον αφορά όλα τα άλλα τα οποία γράφετε περί λιπασμάτων, περί παικτών που πληρώνονται κτλ κτλ είναι άσχετα με το θέμα και δεν ξέρουμε ακριβώς τι θέλετε να πετύχετε. Βρείτε κάτι άλλο με το οποίο θα προβάλετε την ομάδα σας, που εμείς σεβόμαστε, κι όχι τέτοιου είδους πράγματα. Δε θα ασχοληθούμε άλλο με το όλο θέμα, ήδη τράβηξε αρκετά... Καλή συνέχεια στην ομάδα του Άνθιμου Γαζή. Δεν υπάρχει κάτι που να μας χωρίζει!»

 

Last modified onFriday, 09 March 2018 15:59