noodles volos banner

Άνθ. Γαζής: «Να επανορθώσει, ζητώντας συγγνώμη η Ακρόπολη»

Νέα συνέχεια στη διαμάχη Άνθιμου Γαζή-Ακρόπολης με νέα ανακοίνωση της πηλιορείτικης ομάδας κατά αυτής τους Σέσκλου. Αναλυτικά:

«Εκεί μου μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι... Μάλλον αυτή είναι η ρήση ταιριάζει στην ανακοίνωση της Ακρόπολης Σέσκλου. Αντί να ζητήσετε δημόσια συγνώμη για όσα καταγράφει ο διαιτητής στο Φ.Α, πάτε να κάνετε το άσπρο μαύρο. Για όλα φταίνε οι παίχτες του Άνθιμου Γαζή... Σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα... Φυσικά και φταίνε καθώς στον πρώτο γύρο όταν και αγωνίζονταν και οι έμπειροι παίχτες μας (Κουτσουνίδης, Τσατσαρώνης, Παπαδόπουλος, Τζήμας, Λάσκος, Κατσαρός, Μυλωνάς, Μπακογιάννης, Σαραφίδης) χάσατε μόνο 3-2 (όπως εσείς αναφέρετε για τη δίκαιη νίκη μας)…

Επίσης οι δικοί μας παίχτες φταίνε που σεβόμενοι την ιστορία του Άνθιμου Γαζή και φοβούμενοι πιθανή τιμωρία δεν αποχώρησαν στο ημίχρονο μετά τα επεισόδια ΜΕΣΑ στον ΑΓΩΝΙΣΤΚΟ ΧΩΡΟ (αν έφευγαν από το γήπεδο κινδύνευαν με -10 βαθμούς, αν ο διαιτητής δεν έβλεπε ή δεν κατέγραφε τα συμβάντα στο Φ.Α, καθώς δεν υπάρχει βίντεο όπως συνέβη στο ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός).

Όσο για τα ψέματα που αναγράφονται από εσάς, και μόνο εσάς, ότι δήθεν ο παίχτης μας έβρισε, μήπως ήταν καλύτερα αν έβριζε να τον πυροβολούσατε κιόλας αντί να τον πλακώσετε στο ξύλο; Επίσης δηλώνετε ότι τα επεισόδια έγιναν εκτός γηπέδου, άραγε γιατί τόση πρεμούρα; Αφού κάθε μέρα στην ΕΠΣΘ είστε, μήπως μάθατε κάτι για τις τιμωρίες που επισύρουν οι εν λόγω πράξεις; Δηλώνετε ότι η διοίκηση μας ήταν απούσα και πάλι ψευδώς, αφού ο Αντιπρόεδρος και ο γεν. γραμματέας ήταν εκεί και τους γνωρίζετε και προσωπικά.

Ένα έχουμε να απαντήσουμε σε όλα αυτά τα ψεύδη και τις ειρωνείες: αν ο διαιτητής δεν ήταν τόσο άπειρος και αν παρατηρητής αγώνα δεν ήταν ο αξιόλογος πρόεδρος σας και Αντιπρόεδρος της ΕΣΠΘ, μπορεί να ξαναπαίζατε στο Σέσκλο μετά από 10 χρόνια. Όπως επίσης αν ο αντιπρόεδρος μας και ο γεν. γραμματέας δε φοβόντουσαν πιθανή παρέμβαση (που ουδέποτε συνέβη) και μη αναγραφή των συμβάντων στο Φ.Α, τότε θα κερδίζατε μόνο το πρώτο ημίχρονο...

Επίσης οι νεαροί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται πλέον με συνεννόηση διοίκησης-προπονητή (μιας και θεωρητικά χάθηκε ο στόχος της παραμονής) αγωνίζονται για να πάρουν εμπειρίες και να ετοιμαστούν για τη νέα σεζόν καθώς εμείς δεν ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ παίχτες ούτε έχουμε ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ και με όρους.

Αλήθεια, μπορεί να μην τα καταφέραμε φέτος αγωνιστικά στην Α’ κατηγορία. Πρόπερσι όμως πήραμε το ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΘΟΥΣ από την ΕΠΣΘ ως η μοναδική ομάδα που δεν πήρε ούτε 10 ευρώ πρόστιμο, ούτε μια κόκκινη κάρτα, και πέρυσι οι παίχτες μας που ειρωνεύεστε κατέκτησαν το πρωτάθλημα στη Β’ κατηγορία, πετυχαίνοντας τις περισσότερες νίκες και έχοντας την καλύτερη επίθεση.

Σεβόμενοι όμως την ιστορία της Ακρόπολης Σέσκλου και θεωρώντας τα συγκεκριμένα γεγονότα μια κακή στιγμή και μια μαύρη μέρα για την άκρως πετυχημένη και πολύχρονη πορεία του ιστορικού συλλόγου σας, θα θέλαμε έστω και καθυστερημένα να επανορθώσετε, ζητώντας μια ειλικρινή δημόσια συγνώμη, ειδικά από τους 16χρονους αθλητές μας και τους γονείς τους που χτυπήθηκαν. Τέλος, να σας θυμίσουμε πως όσες νίκες και αν κάνουμε και σε όποια κατηγορία και αν αγωνιζόμαστε εμείς πληρώνουμε ΜΟΝΟΙ μας τα ΠΑΝΤΑ… τις επιλογές μας, κάθε τίμημα, ακόμα και τα πρόστιμα, ακόμα και τα λιπάσματα…»

Με τιμή,

Το Δ.Σ του Α.Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ ΜΗΛΕΩΝ