noodles volos banner

Ακρόπολη: Ο παίκτης του Άνθ. Γαζή έβρισε τη μητέρα φιλάθλου μας

Δεν άφησε αναπάντητα τα όσα κατήγγειλε ο Άνθιμος Γαζής η διοίκηση της Ακρόπολης, που σε δική της ανακοίνωση αναφέρει ότι παίκτης των φιλοξενουμένων έβρισε τη μητέρα φιλάθλου κι αυτή ήταν η αιτία της σύρραξης. Αναλυτικά:

 «Το Δ.Σ. της Ακρόπολης είναι έκπληκτο από την ανακοίνωση της ομάδας του Άνθιμου Γαζή! Εμείς στον πρώτο γύρο χάσαμε δίκαια! Ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας του Άνθιμου Γαζή και ίσως να είναι και η τελευταία. Δώσαμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο και φύγαμε  χωρίς να μας φταίει το οτιδήποτε! Αυτό έπρεπε να κάνει τώρα η ομάδα του Άνθιμου κι όχι να γράφει ανακρίβειες!

Όσον αφορά αυτά που γράφουν οι άνθρωποι του Άνθιμου Γαζή, μάλλον δεν τα αναφέρουν ακριβώς, όπως έγιναν... Ο παίκτης τους με το Νο 5 έβρισε τη μητέρα του φιλάθλου, κάτι το οποίο έπρεπε να γράψει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής και το οποίο θα έφερνε την τιμωρία στο ποδοσφαιριστή, κι έτσι ξεκίνησε μια σύρραξη εκτός γηπέδου στο ημίχρονο, στην οποία ενεπλάκη εκ των υστέρων και ο Μπόγιαν. Πάντως μετά το τέλος του αγώνα ο φίλαθλος βρέθηκε με τους παίκτες και ζητήθηκε αμοιβαία συγγνώμη. Το ότι συνεχίστηκε κανονικά το ματς χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με τους παίκτες του Άνθιμου αυτό τα λέει όλα! Τώρα για ποιο λόγο γράφονται αυτά από την ομάδα του Άνθιμου Γαζή ούτε εμείς αλλά ούτε και κανείς άλλος ξέρει, τη στιγμή που η διοίκηση της φιλοξενούμενης ομάδας ήταν απούσα από το γήπεδο... Ας μη δημιουργούν εντυπώσεις με τέτοιου είδους ανακοινώσεις. Ας κοιτάξουν καλύτερα να δημιουργήσουν θετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους εντός γηπέδου και ας μη συνεχίσουν να γράφουν ανακρίβειες...»

Last modified onWednesday, 07 March 2018 15:28