Logo
Print this page

Θ. Κωστούλας: Κακό που ο Αίας δεν έχει νέους και παίζω εγώ ακόμη

Στον Σπορτ Φμ 89.5 έκανε δηλώσεις ο Θανάσης Κωστούλας τη στιγμή της αλλαγής του δύο λεπτά πριν το τέλος στον αγώνα της Αγίας Παρασκευής με τον Αίαντα Σούρπης, στον οποίον αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος για τρίτη σεζόν, αφού πρόκειται για την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Κληθείς να σχολιάσει το φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, επισήμανε:

«Θεωρώ ότι φέτος είναι αρκετά καλύτερα τα πράγματα και πως υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που είναι ισοδύναμες και υπάρχει ενδιαφέρον και στις πρώτες αλλά και στις τελευταίες θέσεις. Είναι πολύ νωρίς ακόμη να πούμε τι θα γίνει στην κορυφή. Υπάρχουν 3-4 ομάδες και το μυστικό είναι αυτές να παρουσιάσουν διάρκεια μέσα στη χρονιά. Πιστεύω ότι μία εκ των Θησέα, Σκιάθου, Διαγόρα, Σαρακηνού και  Μαγνησιακού θα φτάσει ως το τέλος, γιατί γνωρίζουν την κατηγορία, έχουν πολλά χρόνια παρουσίας και έχουν κάνει αρκετές προσθήκες».

Σε ερώτηση για το αν στον Αίαντα υπάρχει νεανικό στοιχείο ο Θανάσης Κωστούλας απάντησε: «Δυστυχώς, για να αγωνίζομαι εγώ ακόμη, σημαίνει ότι δεν έχουμε νεαρούς. Είμαστε μεγάλη σε ηλικία ομάδα. Αυτό φυσικά είναι κακό, δεν το συζητάμε. Είναι δύσκολο πλέον πολύ περισσότερο στα χωριά για τα παιδιά, που είναι φορτωμένα και πιεσμένα και με μετακινήσεις για άλλες δραστηριότητες, όπως φροντιστήρια, οπότε το ποδόσφαιρο μπαίνει σε τελευταία μοίρα».

Για το ελληνικό στοιχείο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ο 41χρονος πρώην διεθνής και πρωταθλητής Ελλάδος, τόνισε: «Οι ομάδες έχουν Έλληνες από πίσω στις ακαδημίες και γίνεται καλή δουλειά, δεν ξέρω όμως γιατί δεν τα προτιμούν».

 

 

 

 

Last modified onSaturday, 25 November 2017 20:44
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]