noodles volos banner

Ακρόπολη: Να ζητήσει τουλάχιστον μία συγγνώμη ο Πηλέας

Νέα ανακοίνωση της Ακρόπολης είχαμε μετά την απάντηση του Πηλέα. Σ’ αυτήν οι άνθρωποι της ομάδας του Σέσκλου ζητούν να ζητήσει η ομάδα της Νέας Ιωνίας τουλάχιστον ένα συγγνώμη. Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Πηλέα θα έπρεπε να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη από τον ποδοσφαιριστή μας Άκη Χάνο και μετά από μας για την απαράδεκτη κίνηση του παίκτη τους Μάριου Δεδούση. Επίσης θα έπρεπε να καταδικάσει το γεγονός, γιατί ίσως και να είχαμε άσχημα νέα μετά το συμβάν.

Το ότι ήμασταν τέσσερις ώρες στο νοσοκομείο για εξετάσεις, για να δούμε αν όντως ο ποδοσφαιριστής μας είναι απολύτως καλά και το γεγονός ότι ούτε καν πήρε κάποιος τηλέφωνο να δείξει έστω ενδιαφέρον, αυτό λέει πολλά για την ομάδα του Πηλέα! Αυτό που συνέβη σήμερα δε θα το αφήσουμε έτσι, διότι δε θέλουμε να γίνει στο μέλλον εις βάρος κάποιου άλλου. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, όχι αρένα για ξύλο και τέτοιου είδους συμπεριφορές! Γι’ αυτό καλό θα είναι να ανακαλέσουν και το λιγότερο που θα κάνουν είναι να ζητήσουν ένα τεράστιο συγγνώμη, να καταδικάσουν το γεγονός και να σιωπήσουν για το καλό όλων».