noodles volos banner

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Κατσικαδάμος από τον Άνθιμο Γαζή

Την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Σούλη Κατσικαδάμο ανακοίνωσε και επίσημα ο Άνθιμος Γαζής την Παρασκευή (10/11). Όπως είναι γνωστό ο παλαίμαχος παίκτης της Νίκης Β. είχε καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο την περασμένη αγωνιστική στην ήττα με 1-4 από τον Ηρακλή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καλωσορίζουμε τον έμπειρο κόουτς Κατσικαδάμο Σούλη στην οικογένεια του Άνθιμου Γαζή, του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας και στο τέλος της χρονιάς να βγούμε “νικητές” με τους στόχους που έχουμε θέσει και κυρίως με την παραμονή της ομάδας στην Α’ Τοπική.      

Ο κ. Κατσικαδάμος επιλέχθηκε για τις προπονητικές του ικανότητες, τον ακέραιο χαρακτήρα του αλλά και για το πάθος με το οποίο δουλεύει και προσφέρει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας εδώ και αρκετά χρόνια.

Ο Σούλης Κατσικαδάμος βρέθηκε στις Μηλιές, όπου και συνομίλησε με τους διοικούντες της ομάδας, παρουσία και τοπικών φορέων (τον αντιδήμαρχο Μηλεών κ. Νασιόπουλο, τον επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας κ. Διανέλλο Απόστολο καθώς και τον πρόεδρο του χωριού κ. Γιαννιό Πανταζή), που στηρίζουν συνεχώς την προσπάθεια της πρώτης ιδρυθείσας ομάδας του Πηλίου.

Μετά από συζήτηση και αφού υπήρξε ταύτιση απόψεων, έδωσε τα χέρια αναλαμβάνοντας και επίσημα τις τύχες του ιστορικού Άνθιμου Γαζή, που φέτος συμμετέχει για δεύτερη φορά στη κορυφαία τοπική κατηγορία (στην 45χρονη παρουσία του στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα).

Η ομάδα συνεχίζει με όλο το έμψυχο δυναμικό, αποκτήθηκαν άλλοι τρεις φερέλπιδες αθλητές (Κ. Βούλγαρης, Ε. Σένκο, Α. Κατσικαδάμος) επέστρεψαν στις προπονήσεις οι έμπειροι Τσατσαρώνης, Κουτσουνίδης, Γεωργιάδης, ενώ οι τραυματίες Τζήμας και Σαραφίδης δουλεύουν καθημερινά υπό τις οδηγίες του γιατρού της ομάδας κ. Βαβέτση και του φυσιοθεραπευτή της ομάδας κ. Καΐδη και αναμένεται τις επόμενες μέρες να μπουν σε κανονικό πρόγραμμα, ώστε η ομάδα να συνεχίσει πιο πλήρης σε όλες τις γραμμές».

 

 

Last modified onFriday, 10 November 2017 14:20