noodles volos banner

Συμφωνία Μαγνησιακού για τη χρήση του βοηθητικού του Διμηνίου

Σε συμφωνία με τον Δήμο Βόλου ήρθε η διοίκηση του Μαγνησιακού για τη χρήση του βοηθητικού γηπέδου του Διμηνίου στη Θέση Πηγάδια. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο ΑΣΒ Μαγνησιακός ανακοινώνει τη συμφωνία  με τον Δήμο Βόλου, για τη χρήση του γηπέδου Σαμπάναγα,  το οποίο θα χρησιμοποιείται για προπονήσεις, αγώνες κι όποιες άλλες δραστηριότητες αφορούν την ανδρική ομάδα του Μαγνησιακού, τη γυναικεία ομάδα του Μαγνησιακού, τον Νέο Μαγνησιακό, αλλά και τα τμήματα υποδομής (ακαδημία) του Συλλόγου μας.

Η χρήση του συγκεκριμένου γηπέδου θα βοηθήσει ουσιαστικά στην επίλυση ενός σοβαρού ζητήματος για τον Σύλλογό μας, που έχει να κάνει με τη χρήση των αγωνιστικών χώρων,  καθώς η ύπαρξη  τριών αγωνιστικών ομάδων,  αλλά και πολλών παιδιών που έχουν ενταχθεί στα τμήματα υποδομής, έχουν ως φυσικό επακόλουθο την επιβάρυνση των γηπέδων φυσικού χλοοτάπητα.

Ο Σύλλογος μας με την παρούσα συμφωνία έχει αναλάβει την πλήρη ανακαίνιση, συντήρηση κι ευθύνη για τη λειτουργία του γηπέδου Σαμπάναγα και των βοηθητικών του χώρων, για όσο διάστημα θα κάνει χρήση αυτού του γηπέδου, που ως σήμερα ήταν αναξιοποίητο.

Από την πλευρά του Δήμου Βόλου έχει αναληφθεί η υποχρέωση της περιποίησης και καθαρισμού του περιβάλλοντα χώρου -εξωτερικά- του γηπέδου, όπως είναι το πάρκινγκ και οι οδοί πρόσβασης προς το γήπεδο.

Μετά την ολοκλήρωση της εν λόγω συμφωνίας ο Σύλλογός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τόσο τη Δημοτική Αρχή όσο και τον Αντιδημάρχο και Πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ/ΔΗΠΕΘΕ κ. Γεώργιο Βλιώρα, ο οποίος με προσωπικές του ενέργειες, λόγω αρμοδιότητας, βοήθησε στην ολοκλήρωση της συμφωνίας".