noodles volos banner

Παρελθόν από τον Άνθιμο Γαζή ο Π. Κουρούπης

Τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Κουρούπη ανακοίνωσε ο Άνθιμος Γαζής, που την περασμένη Κυριακή πέτυχε την πρώτη του νίκη μετά από τέσσερις ήττες στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ του Α.Ο Άνθιμος Γαζής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Κουρούπη. Μετά από 3,5 χρόνια άψογης συνεργασίας οι δρόμοι μας χωρίζουν για αγωνιστικούς και μόνο λόγους, καθώς η παρουσία της ομάδας μας τις πρώτες πέντε αγωνιστικές δεν ήταν η αναμενόμενη.

Ο κ. Κουρούπης, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία και την σοβαρότητα που επέδειξε, υπηρέτησε την ομάδα και τα καθήκοντά του με ευλάβεια, πέτυχε μεγάλες διακρίσεις με τον σύλλογο και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι. Πιο συγκεκριμένα την πρώτη χρόνια η ομάδα κατέλαβε την 7η θέση, κατακτώντας όμως το ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΘΟΥΣ, κάτι που πιστώνεται σίγουρα στον ίδιο και τον ακέραιο χαρακτήρα του.

Τη δεύτερη σεζόν η ομάδα κατετάγη 3η και έχασε την άνοδο στις λεπτομέρειες, ενώ την 3η σεζόν η ομάδα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, κερδίζοντας παράλληλα την άνοδο στην Α’ κατηγορία (2η φορά στην 45χρονη ιστορία του συλλόγου).

Όλα αυτά είναι επιτεύγματα της ομάδας με κεφαλή τον Παναγιώτη Κουρούπη, που κανείς δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει, όπως και τις ικανότητες του. Όμως τη δεδομένη στιγμή η ομάδα χρειαζόταν ένα «ηλεκροσόκ» και η μόνη λύση ήταν μια αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.     

Φίλε-Παναγιώτη σε ευχαριστούμε από καρδιάς, δέθηκες πολύ, αγάπησες και αγαπήθηκες από το σύνολο της ομάδας και ελπίζουμε κάποια στιγμή στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν. Εις το επανιδείν φίλε-κόουτς… και καλή επιτυχία στην προπονητική σου καριέρα…»